Novice

OMV-jeva pomladna akcija ?HEAD. Vaš novi sopotnik!? niza uspehe

 

 

Veliko zanimanje za akcijo ?HEAD. Vaš novi sopotnik!? med vozniki

Več tisoč zadovoljnih novih uporabnikov izdelkov HEAD

Zbiranje točk traja še do 20. junija

 

Velika pomladna akcija OMV Slovenija, ki se je začela marca letos, se bliža koncu. Torbe in nahrbtniki HEAD že spremljajo več tisoč novih uporabnikov na njihovih poteh, zbiranje bonus točk pa se nadaljuje.

 

Slovenijo je preplavila vročica, ki bo trajala do 20. junija letos. V veliki pomladni akciji ?HEAD. Vaš novi sopotnik!? uporabniki storitev OMV bencinskih servisov z vsakim nakupom zbirajo bonus točke s katerimi lahko dobijo izdelke HEAD kar 75% ceneje. Torbe in nahrbtniki HEAD slovijo po visoki kvaliteti in privlačnem oblikovanju ter bodo brez dvoma postali tudi vaši novi nepogrešljivi sopotniki! Več informacij o poteku akcije lahko dobite na spletni strani http://www.omv.si/akcije.

OMV-jeve pomladne akcije so postale prepoznavne in med kupci zelo dobro sprejete. Tako je tudi letos, saj je akcija v polnem zagonu, več tisoč zbirateljev točk pa se je že razveselilo svojih novih izdelkov HEAD. Akcija traja do 20. junija, zbrane bonus točke pa bo mogoče vnovčiti še tri tedne po izteku akcije.


Galerija: