Novice

Mazda letos odpira več prodajnih salonov v Evropi kot kadarkoli prej

 

 

Število Mazdinih trgovcev se vsako leto veča 

Izobraževanja obstoječih prodajalcev in obetavnih podjetnikov

Mazdinim poslovnim partnerjem na voljo posebni ugodni pogoji poslovanja

Partnersko sodelovanje s trgovci brez pretirano dragih standardov

 

Mazda Motor Europe je naznanila odprtje več prodajnih salonov letos kot kadarkoli prej.

 

Mazda pridobiva nove trgovce po Evropi. Leta 2007 je Mazda sklenila sodelovanje z 28-imi, leta 2008 pa s kar 56-imi novimi trgovci. Letos je japonska korporacija pridobila že 25 novih trgovcev in bo tekom leta organizirala več kot 100 izobraževanj novih partnerjev. Nove sklenitve trgovskih pogodb predstavljajo 5-odstotno povečanje Mazdine evropske trgovske mreže, ki trenutno obsega 2000 trgovcev.

 

Zahvaljujoč uspešnosti produktne palete, ki vključuje majhno dinamično Mazdo2, elegantno Mazdo6 in kompaktno novinko Mazdo3, je Mazdina trgovska mreža lani povečala evropski tržni delež iz 0,9 na 1,6 odstotkov.

 

?Mazda postaja za evropske trgovce zaželena franšiza z enim najboljših maloprodajnih poslovanj,? meni Phil Waring, glavni izvršni direktor Mazde Motor Europe. ?Široka trgovska mreža nam omogoča konkurenčno prednost pri večanju prodaje vozil. Mazda avtomobilov ne prodaja sama, temveč so za to zaslužni naši trgovski partnerji,? še dodaja Waring.

 

Mazda povečuje svojo prisotnost po Evropi tako na podeželju kot tudi na mestnih območjih. Skrbi za izobraževanja novih poslovnih partnerjev in novincev s predhodnimi izkušnjami v avtomobilski maloprodaji, ki so se odločili za Mazdino franšizo. Mazda poudarja racionalno in stroškovno učinkovito postavljanje standardov in zahtev. ?Našim trgovcem omogočamo enostavnejše poslovanje. Od njih ne zahtevamo velikih investiranj ali administrativnih bremen,? zaključuje Waring.

 

Mazda je pred kratkim sklenila tudi nove finančne dogovore s svojimi bančnimi partnerji po Evropi. S tem zagotovlja konkurenčne ugodnosti financiranja trgovčeve zaloge in maloprodaje.

 

Cilj podjetja je dobro in trajno sodelovanje s trgovci. Po besedah Waringa Mazda v Evropi želi svojim trgovcem olajšati poslovanje in jim pomagati pri doseganju boljšega donosa investicije.


Galerija: