Novice

Pozvonimo pred točo! Nova storitev - TOČA ALARM

 

 

Vsako leto neurja s točo povzročijo veliko škode tudi na vozilih. Zato so v Zavarovalnici Triglav, d.d., za njihove zavarovance pripravili novo brezplačno storitev TOČA ALARM. Vsi, ki imajo pri Zavarovalnici Triglav sklenjeno katerokoli avtomobilsko zavarovanje se lahko preko mobilnega telefona prijavijo na storitev TOČA ALARM, ki jih bo z SMS sporočili brezplačno obveščala o nevarnosti toče kjerkoli v Sloveniji. Prvič v Sloveniji bo torej mogoče, da se preko mobilnega telefona naročite na brezplačno prejemanje SMS sporočil o možnosti neviht s točo, kar je velika dodana vrednost za vse zavarovance Zavarovalnice Triglav.

 

O nevarnostih toče za voznike s poškodovanimi vetrobranskimi stekli in naluknjano pločevino pričajo tudi številke o izplačanih škodah. V letu 2008 je tako Zavarovalnica Triglav zaradi posledic toče na vozilih svojih zavarovancev izplačala 16,5 milijona evrov škod, v povprečju kar 1.356 evrov na poškodovano vozilo. In nenazadnje: zadnja neurja s točo so potolkla več tisoč vozil, na katerih je bilo za več kot 5 milijonov EUR škode. Če k temu pripišemo še čas, morda tudi buške ali vreznine zaradi razbitega stekla, je škoda velika, zato so ukrepi, zaradi katerih se lahko neljubim dogodkom izognemo, še toliko bolj dobrodošli.

 

Naročilo za brezplačna SMS opozorila o nevarnosti toče za vse s sklenjenim katerimkoli avtomobilskim zavarovanjem pri Zavarovalnici Triglav je preprosto. Kadarkoli na številko 3131 pošljete SMS s ključno besedo TOCA in v Zavarovalnici Triglav vas bodo povabili, da sporočite ime, priimek ter številko zavarovalne police za vaše vozilo (je v zgornjem desnem kotu zavarovalne police) in prijava je končana. Brezplačni SMS odgovor bo potrdil uspešno prijavo.

 

 

www.avto.triglav.si


Galerija: