Novice

Otvoritev salona BMW Malgaj Kranj

Avtohiša Malgaj d.o.o., pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW je v sredo, 17. junija z otvoritvenim dogodkom v Kranju na Mirka Vadnova 2a odprl velik sodoben prodajno servisni salon BMW.

 

Avtohiša Malgaj je včeraj uradno odprla nov salon BMW, ki bo stranke in ljubitelje znamke BMW pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo. To je prvi sodobni prodajno servisni salon BMW na Gorenjskem. Nahaja se na Primskovem na ulici Mirka Vadnova 2a v bližini vseh večjih nakupovalnih centrov v Kranju, kjer je za stranke zagotovljeno veliko parkirišče in objekt, kjer bodo lahko doživele edinstveno doživetje znamke BMW.

 

Potem ko je lansko leto Avtohiša Malgaj odprla salon BMW in MINI v Ljubljani, je sedaj odprla še 3000  kvadratnih metrov velik trinadstropni, sodobni prodajno servisni center za nova in rabljena vozila BMW. Salon za nova vozila meri 500 kvadratnih metrov, razstavni salon za mlada rabljena vozila z garancijo BMW Premium Selection pa kar 1000 kvadratnih metrov.

Strankam bodo poleg celotne palete vozil BMW zagotavljali kakovosten servis, diagnostiko vozil, karoserijske storitve ter posebnost, celovito ponudbe nege vozil. Poleg tega bo kupcem na voljo cel program originalne dodatne opreme BMW, izdelkov BMW Lifestyle in široko storitev nege vozil.

V salonu bodo v prvem nadstropju na površini 250 kvadratnih metrov v ponudbi tudi rabljena vozila kultne znamke MINI. Program rabljenih vozil MINI NEXT v Kranju bo dopolnjeval ponudbo MINI salona Malgaj v Ljubljani.

 

Direktor Avtohiše Malgaj, Andrej Malgaj je na novinarski konferenci ob otvoritvi povedal, da ?Avtohiša Malgaj odpira najsodobnejši salon BMW, ki bo strankam iz Gorenjske in širše ponudil resnično BMW doživetje, katerega si zveste stranke znamke BMW resnično zaslužijo. Navsezadnje je tudi več kot stoletna tradicija Avtohiše Malgaj zagotovilo, da bo prodajna in servisna storitev zares kvalitetna.?

 

Generalni direktor BMW Group Slovenija, Miha Ažman je poudaril pomen novega BMW salona za Gorenjsko in razvoj mreže BMW v Sloveniji: ?Velik sodobni salon BMW, ki ga danes v Kranju odpira Avtohiša Malgaj je pomembna naložba v zadovoljstvo strank, predvsem za področje širše gorenjske regije. Mrežo BMW skupaj s pooblaščenimi trgovci in serviserji intenzivno razvijamo. S tem ob odlični ponudbi uresničujemo tudi cilj po nenehnem izboljševanju kakovosti storitev za stranke.?

 

Ob odprtju je v novem salonu zaposlenih 12 strokovnjakov, izključno iz gorenjske regije,  ki bodo skrbeli za zadovoljstvo strank.

Center BMW Malgaj Kranj je odprt vsak dan med 7:30 in 18:00, ter ob sobotah med 9:00 in 13:00. Servisni del ima odpiralni čas med delavniki, od 7:30 do 17:00.

Več informacij o BMW Malgaj Kranj najdete na: www.bmw-malgaj.si

 

 

Večernega otvoritvenega dogodka se je udeležilo več kot 300 gostov. Salon so s prerezom traku uradno odprli Andrej Malgaj, lastnik Avtohiša Malgaj d.o.o., Günther Schuster, finančni direktor BMW Group Srednja in Vzhodna Evropa in Damijan Perne, župan občine Kranj.

 

 


Galerija: