Novice

REVOZ podaljšuje proizvodnjo v treh izmenah

 

         Revoz bo podaljšal polno nočno izmeno predvidoma najmanj do konca 2009.

                       K tej odločitvi je prispevala predvsem zelo dobra prodaja twinga na evropskem tržišču.

                       Revoz bo tako obdržal 150 dodatnih delovnih mest, ustvarjenih za potrebe polne nočne izmene.

 

Potem ko so številne evropske države sprejele ukrepe za spodbujanje novih, okolju prijaznejših avtomobilov, se je prodaja twinga na evropskem tržišču tako izboljšala, da bo Revoz lahko nadaljeval s proizvodnjo v treh polnih izmenah dlje, kot je bilo predvideno. Ob ponovnem zagonu polne nočne izmena aprila letos je namreč ta bila predvidena do konca julija 2009, zdaj pa lahko glede na povečano povpraševanje na tržišču nadaljujemo z obratovanjem v treh polnih izmenah predvidoma do konca 2009.

 

Twingo je v tem trenutku eden Renaultovih najbolje prodajanih modelov, tako da si bomo v prihodnje, da bi lahko v čim večji meri zadostili povpraševanju po tem modelu na evropskem tržišču, prizadevali še povečati njegov delež v celotni proizvodnji Revoza.

 

Ker Revoz ne more sam v celoti zagotoviti potrebnih količin twinga in clia II, bo tudi tovarna Flins v Franciji podaljšala delno proizvodnjo clia II do decembra 2009 in ne le do oktobra 2009, kot je bilo prvotno predvideno. Na ta način bo Renault lahko v večji meri zadostil trenutno zelo velikemu povpraševanju po modelih twingo in clio II.

 

Revoz bo tako obdržal 150 dodatnih delovnih mest, ustvarjenih v začetku aprila 2009 za potrebe obratovanja v treh polnih izmenah.

Galerija: