Novice

PETROL na Hrvaškem odprl nov motel

 

 

Petrolovo hčerinsko podjetje Petrol Trgovina d.o.o. iz Zagreba, je ob avtocesti Rijeka ? Zagreb, pri kraju Desinec, tudi uradno odprla nov Motel Petrol. Petrol tako tudi z dodatno ponudbo utrjuje svoj položaj druge največje naftne družbe na Hrvaškem trgu.

 

Motel Petrol obiskovalcem ponuja udobje, ki je skozi leta postalo zaščitni znak skupine Petrol. V restavraciji Motela Petrol lahko obiskovalci izbirajo med dnevno svežimi dobrotami, malicami in kosili ter jedmi ?a la carte?. Obiskovalci pa se lahko okrepčajo v gostinskem lokalu, ki smiselno zaokrožuje ponudbo Motela Petrol. Obiskovalcem je na voljo 25 motelskih sob ter apartma, kategorije treh zvezdic.

 

Ignac Rupar, direktor družbe Petrol Trgovina d.o.o., je ob otvoritvi poudaril: ?Skupina Petrol ima jasno zastavljeno vizijo in strategijo razvoja. Veliko energije vlagamo v nove projekte, tudi na Hrvaškem. Odprtje Motela v Desincu je nedvomno dokaz tega. Nov, sodobno opremljen Motel Petrol dopolnjuje vse večjo maloprodajno mrežo bencinskih servisov na Hrvaškem ter hkrati obiskovalcem ponuja potrebno udobje.?  

 

***

 

Širjenje poslovanja na območju JV Evrope, tudi v prihodnosti predstavlja eno izmed temeljnih usmeritev družbe Petrol. Sicer pa je Petrol na hrvaškem s svojim hčerinskim podjetjem Petrol Trgovina Zagreb prisoten že vse od leta 1996, vendar je sprva posloval predvsem kot veletrgovec. Odločitev za vzpostavitev lastne maloprodajne mreže sega v leto 1998, z intenzivnejšim uresničevanjem investicijske strategije pa je podjetje Petrol Trgovina Zagreb pričelo šele v letu 2002. Petrol uspešno utrjuje svoj položaj druge največje naftne družbe na Hrvaškem trgu, saj ima skupaj z Euro-Petrolovimi bencinskimi servisi kar 69 obcestnih postojank v tej državi.


Galerija: