Novice

Brez skrbi do Mazdinih vozil

 

 

Mazda je kakovost svojih vozil nadgradila z recesijsko odporno možnostjo financiranja nakupa Mazdinih vozil ?Adijo skrbi ? do pomladi plačil ni!?

 

Pri sklenitvi finančnega leasinga za modele Mazda2, Mazda3, Mazda5 in Mazda6 je sedaj kupcem na voljo izjemno ugodno financiranje brez plačila pologa in brez plačila začetnih obrokov financiranja, pri čemer Mazda pokrije pet prvih obrokov.

Poleg tega ostaja še vedno na voljo tudi posebna ponudba nakupa brez plačila obresti ?Pol-pol? za dobo 1 leta. Mazdine posebne ponudbe veljajo do konca novembra 2009.

 

Aleš Marguč, vodja prodaje pri Mazdi Motor Slovenija, je ob tem pojasnil: ?Želimo opogumiti kupce, ki so v času recesije zadržani glede odločitve za nakup novega avtomobila. Večina napovedi o trajanju krize govori, da se bodo gospodarski kazalci do konca leta obrnili v pozitivno smer. Zato smo pripravili edinstveno ponudbo, ki omogoča, da se z Mazdo lahko odpeljete takoj, odplačevati pa jo boste pričeli v ?boljših časih?.  Polog in obroke leasinga do pomladi 2010 namreč pokrije Mazda. Vse formalnosti z urejanjem financiranja nakupa stranke uredijo kar na prodajnem mestu?.


Galerija: