Predelave

ABT Polo

Novi Polo je impresiven in določa standarde v razredu manjših avtomobilov - in to je seveda razlog, da je največji predelovalec vozil iz skupine Volkswagen obrnil svojo pozornost na predelavo novega VW malčka. Rezultat je mali športni avtomobil, ki pospeši srčni utrip.

 

Platišča v barvi titana velikosti 8x18 ABT ustrezajo športnemu konceptu avta. Tuner priporoča uporabo vzmeti ABT, s  tem se znižuje težišča vozila. Polo je tako bolje ter varneje sedi na cesti. Najmanjši ABT se je z lahkoto pridružil  svojim večjim bratom  in sestram, in nudi optimalno užitek vožnje z največjo  uporabo v vsakdanjiku.

 

Povečana moč 1,6 TDI motorjev  se z  ABT POWER začne z najšibkejšim motorjem. Serijskih   75 KM (55 kW), se pretvori v 90 KM (66 kW). Po zdravljenju   90 KM motor ponuja 110 KM (81 kW).  Dizelskemu motorju  z močjo 105 KM (77 kW) se moč poveča na 130 KM (96 kW). Izjemno ekonomičen 1,2 TSI ima po predelavi 130 KM ali 96 kW (serijsko 105 KM / 77 kW). Vrednosti porabe goriva - in s tem tudi emisije CO2 - ostajajo na ravni serijske izvedbe.


Galerija: