Novice

Čudovit začetek za CITROËN DS3

 

 

Za vozilo CITROËN DS3, ki ga je na spletni strani www.ds3.citroen.com možno naročiti od 15. septembra od 10. ure dalje, je bilo v manj kot 24 urah prejetih 1000 rezervacij. Takšen uspeh spominja na prestižni avtomobil DS, ki je bil v prvi uri po začetku prodaje leta 1955 prodan v 800 primerkih. Lahko rečemo, da gre za prijetno spogledovanje z zgodovino znamke CITROËN, in to prav v trenutku, ko znamka praznuje svojo 90-letnico!

 

Omenjeni rezultati potrjujejo izjemno privlačnost vozila DS3 in poveličujejo kreativen sistem začetka prodaje, ki je zasnovan na interaktivnosti in možnosti prilagajanja uporabniku. V pičli uri je bila na posebnem spletnem mestu rezervirana polovica vozil DS3, ki so bili na voljo v 30 različnih izvedbah višje stopnje opremljenosti. Sijajen uspeh, ki se še nadaljuje: na koncu je tako 1000 spletnih uporabnikov iz 10 Evropskih držav rezerviralo svoj, osebnim željam prilagojen model. Ko bo njihova rezervacija potrjena na prodajnem mestu, bodo ti srečni izbranci med prvimi, ki se bodo lahko vozili z vozilom DS3.

 

Seveda pa je to šele začetek: celoten komercialni izbor vozil DS3 bo oblikovan do konca letošnjega leta, cena osnovnega modela pa znaša 15.400 ?.


Galerija: