Novice

Brezplačni preventivni pregledi vozil na Petrolu

Na Petrolovih bencinskih servisih po vsej Sloveniji, se z današnjim dnem pričenja Mesec prevetnitve. Med 15. oktobrom in 15. novembrom lahko vozniki opravijo brezplačni preventivni pregled svojega vozila. V času akcije bo na Petrolovih bencinskih servisih poskrbljeno tudi za nakup potrebnih rezervnih delov, ki vam jih bodo Petrolovi uslužbenci brezplačno namestili. Partner Meseca preventive je Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Republike Slovenije.

 

Petrol skupaj s Svetom za preventivo in varnost v cestnem prometu Republike Slovenije in partnerji, na izbranih bencinskih servisih po vsej Sloveniji, že 10. leto zapored voznikom do vključno 15. novembra, in sicer med 14. in 20. uro, omogoča brezplačen pregled vozil.

 

Pred pričetkom zimske sezone je priporočljivo natančneje pregledati, če so vsi vitalni deli vozila pravilno oskrbovani. Preventivni pregled obsega pregled pnevmatik, brisalcev, svetlobnih teles, motornega olja, hladilne tekočine in akumulatorja. Z opravljenim pregledom boste poskrbeli za svojo lastno varnost in varnost sovoznikov, saj je le brezhibno in varno vozilo dovolj dobro pripravljeno na zimske razmere. Preventiven pregled v predzimskem obdobju svetuje Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, ki že več let podpira Petrolovo akcijo. Poleg krovne slovenske organizacije za promocijo varnosti v prometu, akcijo Mesec preventive podpirajo še Evelux, Varta, Topla, Sonax, Texaco in Nokian.

 

Ob pregledu vozila bodo stranke prejele poročilo pregleda in predvsem nasvete kaj bi bilo dobro, da pred novo zimo uredijo na svojem vozilu. Kompleten pregled vozila je mogoče opraviti tudi na hitrih servisih Tip Stop po vsej Sloveniji.

 

Natančnejše informacije o akciji so na voljo na bencinskih servisih in na spletni strani www.petrol.si, kjer je na ogled tudi razpored pregledov.

 


Galerija: