Novice

Iskra mode ? srečanje Chevrolet-a in Smeilinener-a

? Chevy-jev novi mini nosi Smeilinener linijo oblačil
? Modna oblikovalka iz Berlina, postavlja novega Spark na modno pisto
? Notranjost in zunanjost navdihnjena s kolekcijo poletje 2010
? Premiera na podelitvi nagrad evropskega natečaja 'Mlad!Ustvarjalen!Chevrolet?'

 

Ali obstaja boljši način počastiti najboljše prihajajoče kreativne ume v Evropi, kot da eden izmed znanih imen v svetu mode oblikuje edinstven avtomobilski koncept, ki je  prispododba vsega kar je dobro v stilu in oblikovanju.

 

Chevrolet je Mischa-i Woeste, oblikovalki blagovne znamke Smeilinener, podelil nalogo, da uporabi karoserijo in notranjost novega Chevrolet Sparka ter na njem upodobi dizajn po katerem je Smeilinener prepoznan. "Kot najboljši manekeni, Spark ima izgled in samozavest, da lahko nosi drzen dizajn," je povedala Mischa Woeste iz Smeilinener-a. "Kakšno doživetje, oblačenje avtomobila in njegovih potnikov! Uživala sem v fuziji svetov dizajna, ko sem svoj modni dizajn in materiale upodobila na Sparku," je dodala Mischa.

 

Z navdihom kolekcije poletje 2010, ki jo je Mischa predstavila na tednu mode v Berlinu, je prevzela osnovne elemente dizajna in jih prenesla v notranjost in zunanjost avtomobila. Flamingo kot modna značilnost kolekcije, krasi voznikova vrata z glavo nagnjen proti prednjim lučem. Zmaji, ribe in metulji krasijo karoserijo, na strehi pa gre še korak naprej, ko vključi afriške plemenske motive, vse v prepoznavni paleti barv neonskih in svetlih tonih, ki so vidni tudi v kolekciji Vive La Fete.

 

Mischa je svojo kreativnost popolnoma osvobodila šele v notranjosti s kombiniranjem tonov barv, tekstila in dizajna, ki skupaj tvorijo obleko, ki ?obleče" vse potnike v avtomobilu. Z odprtino za glavo vseh petih potnikov in za volanski obroč, ?morje" oranžne barve popolnoma prekirije notranjost. Okoli odprtin za glavo je Mischa všila vezane elemente in visoko kvalitetne tkanine ter natisnila podobe svoje kolekcije. Tako kdorkoli vstopi v avto ima občutek kot, da je oblečen od glave do pete v linijo oblačil znamke Smeilinener.

 

" Pri majhnih avtomobilih, ki so vedno bolj priljubljeni, je za uspeh najpomembnejša oblika.  Mischa Woeste iz Smeilinener je včeraj zanetila ?iskro (Spark) mode" v Chevroletu. Njen prelepi dizajn in okrasi poudarjajo glavne značilnosti Spark-a: zabava, moda in funkcionalnost," je povedal Wayne Brannon, Predsednik in Generalni direktor Chevrolet Europe.

 

Chevrolet je povabil Mischa-o, da svoje oblikovalske sposobnosti izrazi na Sparku in tako počasti natečaj Mlad!Ustvarjalen!Chevrolet? Mischin Spark je 29. oktober 2009 zavzel osrednje mesto pozornosti, ko je Chevrolet podelil prve nagrade evropskega  natečaja Mlad!Ustvarjalen!Chevrolet?, katerega cilj je prepoznati in nagraditi kreativnost in vizije študentov šol umetnosti.

 

Chevrolet Spark in kolekcija Smeilinener Vive La Fete za poletje 2010 bosta predstavljena vsej Evropi v začetku leta 2010. Zaradi skrivnih ročk na zadnjih vratih, je lepota Spark-a v njegovem izgledu kot športni avto s tremi vrati, ter kot praktični model s petimi vrati. Njegova kompaktna, zabavna in drzna oblika ga naredijo popolnega za mestno življenje.


Galerija: