Novice

OMV Slovenija odpira dva nova servisa na Štajerskem

 

 

 

Svoja vrata sta odprla nova bencinska servisa OMV Dravsko polje sever in Dravsko polje jug. Servisa, odprta 24 ur na dan, zajemata posebna parkirna mesta za kamione,počivališče za avtodome in igralno površino za otroke.

 

Z VIVA konceptom OMV bencinski servisi postajajo sodobni večfunkcionalni storitveni centri, ki za mobilne obiskovalce skrbijo na najvišjem nivoju Po več mesecih gradbenih del svoja vrata odpirata nova bencinska servisa OMV Dravsko polje sever in jug, ki se nahajata na obeh straneh avtoceste med Mariborom in Ptujem. Maloprodajna mreža družbe OMV Slovenija se tako lahko pohvali z novima bencinskima servisoma na slovenskih avtocestah, ki v skladu z najnovejšimi standardi skupine OMV zajemata tudi široko ponudbo VIVA koncepta in nudita voznikom zadovoljstvo na poti. Nova bencinska servisa, ki sta odprta 24 ur na dan, sta posebej prilagojena lokaciji ob avtocesti, saj ju odlikujejo zunanje travnate in parkirne površine, med drugim obsežni parkirni prostori za kamione ter počivališči za avtodome.

 

Poskrbljeno pa je tudi za družine z otroki, ki sta jim namenjeni urejeni igralni površini za pravšnjo mero gibanja na dolgi poti. Mobilnim in ostalim obiskovalcem so poleg VIVA trgovine in VIVA Gastro ponudbe na voljo agregat z avtoplinom, agregat z gorivom AdBlue ter bančni avtomat. Bencinska servisa obsegata po enajst točilnih mest in našim strankam zagotavljata najnovejšo infrastrukturo ter tehnologijo. Z novima bencinskima servisoma OMV Dravsko polje sever in jug bosta upravljala g. Emil Holc in g. Boštjan Arbeiter. V Sloveniji je z novogradnjo ter prenovo bencinskih servisov povezana celovita uvedba koncepta VIVA, h kateremu sodita peka dnevno svežega kruha in peciva. Svet užitkov VIVA kupcem ponuja pestro izbiro živil, pripravljenih prigrizkov in osvežilnih pijač. Poseben poudarek je namenjen vselej sveži pripravi sendvičev. Vonj sveže pečenega kruha in peciva, sendviči ter topli in hladni napitki so mobilnim kupcem na voljo, da jih vzamejo s seboj in tako ustvarjajo še razlog več za postanek. Bencinski servisi OMV tako postajajo večfunkcionalni 11. november 2009

OMV Slovenija, d. o. o.


Galerija: