Novice

NOVI VOLVO C30 1,6D DRIVe S START/STOP SISTEMOM IMENOVAN ZA ZELENI AVTOMOBIL LET

Novi Volvo C30 1,6D DRIVe s sistemom Start/Stop je bil nagrajen s strani Thegreencarwebsite.co.uk za Zeleni Avto leta 2009. Zmagovalec je z on-line glasovanjem premagal tekmece kot so Toyota Prius in BMW 316d.

 

Volvo C30 je pobral največ glasov tako iz strani obiskovalcev spletne strani, kot od avtomobilističnih novinarjev.

Urednik spletne strani TheGreenCarWebsite.co.uk Faye Sunderland pravi: ?C30 1,6D DRIVe s Start/Stop tehnologijo je fantastično dopolnilo  ?zeleni sceni? v tem letu. V tako kratek časovnem obdobju, je Volvo občutno zmanjšal emisije svojih avtomobilov. Švedskega proizvajalca avtomobilov, kot relativnega novinca na trgu zelenih avtomobilov, je impresivno videti, kako je v tako kratek času dosegel tako velik napredek. Zaslužni zmagovalec, Volvo, je lahko ponosen na svoj model C30 DRIVe, kot vodilno silo zelenih avtomobilov.?

 

Peter Rask, direktor Volvo Car UK doda: ? Ponosni ter počaščeni smo, da je bil prav novi Volvo C30 1,6D DRIVe s tehnologijo Start/Stop imenovan iz strani spletne strani TheGreenCarWebsire.co.uk za Zeleni avtomobil leta. Glavna vizija Volva je, razviti avtomobil, ki bo povsem brez škodljivih izpustov emisij ter CO2ja. Z  izpustom 99g/km CO2-ja pri Volvu C30 1,6D DRIVe je dokaz, da je Volvo na pravi poti do cilja svoje vizije.?


Galerija: