Tehnika - novosti

Onedrywash, pranje vozil brez vode

Onedrywash, pranje vozil brez vode

 Sedaj lahko hitro  OČISTITE, POVOSKATE in ZAŠČITITE vaše vozilo brez uporabe vode!

Predstavljamo tehnologijo čiščenja vozil BREZ uporabe VODE. Čistilo ONEDRYWASH omogoča hitro čiščenje  motornih vozil (avtomobila, avtodoma, motornega kolesa, počitniške prikolice,?).  brez vode. V enem koraku operete, povoskate in zaščitite:  lakirane površine, steklo, kromirane dele, plastiko, platišča. Čistilo ONEDRYWASH so razvili v Veliki Britaniji  in je izdelano na bazi vode in ne vsebuje nevarnih kemikalij, ki bi onesnaževale okolje. Čistila Onedrywash lahko uporabljate tudi v strokovni stroki. Izdelki so primerni za avtopralnice oziroma še bolj za mobilne avtopralnice.

Z eno plastenko, ki vsebuje 0,5l čistila zadostuje za sedem pranj vozila, s tem privarčujete do 1000 litrov vode. Z uporabo čistila ONEDRYWASH  ne porabite pitne vode in pri tem ne onesnažujete okolja, vode in živih bitij z različnimi čistili.

Uporaba:

Čistilo ONEDRYWASH razpršite po manjši površini (npr. kos strehe, kos vrat, kos stekla,?), počakate, da začne delovati (čistilo veže nase umazanijo in jo odlepi od površine), nato pa s prvo temno krpo, ki jo dobite v kompletu za čiščenje vozil, narahlo obrišete površino, kjer ste nanesli čistilo ONEDRYWASH. Takoj za tem pa  z drugo svetlo  krpo iz mikrovlaken spolirate ostanek čistila, ki je ostalo na površini. Dobite sijoč in zaščiten lak! Čistilo je na voljo tudi na slovenskem trgu. 

Čistilo Onedrywash:
-očisti površino
-povoska površino
-zaščiti površino
-preprečuje bledenje
-čisti brez prask
-enostaven za uporabo
-ne potrebujemo vode
-ne onesnažuje okolja

 


Galerija: