Novice

MINI je začel leto 2010 ognjevito

Znamka MINi je leto 2010 začela ognjevito. Na zabavi, ki je bila namenjena vsem ljubiteljem znamke MINI, se je pred MINI salonom na Tržaški zbralo več kot 200 ljubiteljev znamke MINI.

 

V programu dogodka so udeležence navdušili MINI žar in tople MINI pijače ter predstava z ognjem. Na druženje ljubiteljev znamke MINI so prišli tudi Robert Pešut ? Magnifico, pevec in voznik MINI Cooperja S, ter Luka Novak in Valentina Smej Novak, voditelja oddaje Ljubezen skozi želodec na POP TV in voznika MINI Clubmana. Manjkal niso niti člani MINI Kluba Slovenija, iz BMW Group pa je prišel vodja blagovne znamke za MINI centralna in vzhodna Evropa, Michael Mendrina.

 

Pri znamki MINI smo vedno inovativno na področju trženja, zato smo z MINI žarom sredi zime želeli narediti druženje na malo drugačen način?, je povedal Miha Ažman, generalni direktor BMW Group Slovenija.

 

MINI žar žur sta skupaj organizirala BMW Group Slovenija in pooblaščeni trgovec ter serviser MINI vozil, Avtohiša Malgaj, katerega lastnik je Andrej Malgaj.


Galerija: