Novice

S Toyoto Lovše do rabljenega vozila z garancijo

 

 

Kot bi kupil nov avto, le da je rabljen

 

?Prodam rabljeno vozilo z dodatno dveletno garancijo, preverljivo zgodovino, uradno servisirano, z  možnostjo zamenjave 30 dni po nakupu.? Se sliši neverjetno? Pa ni. Program Toyota preverjeno, ki od lanskega leta uspešno živi v AC LOVŠE,  vam prinaša prav to.

 

Nakup rabljenega vozila običajno pomeni precej stresa pred nakupom in nemalokrat še več stresa po njem. Za ceno, ki je vedno ?zelo ugodna?, dobite vse, še več ter še kaj za povrh. Potrebujete zgolj potrpljenje, da se prebijete skozi  široko ponudbo t. i. rabljencev na internetu, oglasnikih, lokalnih preprodajalcih. Kako se izogniti dolgotrajnim napornim miselnim procesom komu izmed ponudnikov zaupati, kateri avto izbrati, kakšna je resnična vrednost vozila, ipd.? Ena izmed bližnjic do tega, da kupite mačka, ki žaklja od znotraj še ni videl, je Toyotin projekt Toyota preverjeno.

 

Toyota preverjeno se ukvarja izključno z rabljenimi vozili, ne glede na avtomobilsko znamko. Vsa vozila v njihovem programu so pregledana in servisirana v skladu z najvišjimi standardi. Če vas princip delovanja programa in način ocenjevanja vozil zanima bolj natančno, si lahko več preberete na www.avto.net/_AVTO/guarantee_COMPARE.asp. Glavne prednosti tovrstnih vozil so:

-          predhoden temeljit pregled vozila,

-          preverjena zgodovina,

-          do 24-mesečna garancija na večino delov vozila,

-          24-urna pomoč na cesti, Eurocare,

-          30 dnevni rok za zamenjavo vozila.

 

Več o ponudbi rabljenih vozil iz programa Toyota preverjeno, si poglejte na www.aclovse.si.


Galerija: