Novice

NISSAN OUTLET, NOVA AVTOMOBILSKA RAZSEŽNOST

Nissan v Sloveniji je z novostjo v ponudbi ponovno dokazal, da izjemno zaupa lastnim izdelkom. Še več, z inovativnimi storitvami neposredno izpostavlja in daje novo razsežnost inovativnosti svojih avtomobilov. Novosti s katerimi zapolnjuje praznine v tradicionalnih avtomobilskih razredih in z domiselnostjo združujejo značilnosti, ki so se do slej zdele nezdružljive, so kupci z navdušenjem sprejeli. Zato ni dvoma, da bo na odobravanje naletel tudi nov prodajni prijem, torej nova možnost, ki za avtomobile posebne ponudbe združuje številne prednosti pod skupnim imenom Nissan Outlet.

 

Novi izdelki znamke Nissan uvajajo novo miselnost v sicer nekoliko okorel avtomobilski svet. Dajejo prostor, v bistvu na svojevrsten način zahtevajo povsem inovativni pristop pri prodaji in storitvah, ki spremljajo njihove avtomobile skozi celo življenjsko obdobje. Tako inovativnost pridobi na trajnosti, ohranjanja vrednost skozi čas in prostor in z zadovoljstvom uporabnikov potrjuje visoko kakovost ter pravilnost odločitve prav za avtomobil znamke Nissan.

 

Ustvarjati z izdelki nove modne trende, ki jih uporabniki sprejemajo z odobravanjem, saj v njim spoznajo možnosti, ki so si jih vedno želeli, a jim jih do slej nihče ni znal in zmogel ponuditi, zavezuje Nissan k spremljanju navad in trendov tudi v najširšem pomenu besede moda. Tako se je kot povsem logična možnost razširitve prodajnih storitev ponudila zamisel outlet prodaje. Pod ponudbo outlet namreč najbolj priznane blagovne znamke že dolgo ponujajo izdelke po zanimivejših cenah, zaradi katerih izdelki ne postanejo ceneni, saj ostajajo izdelki priznanih blagovnih znamk in z njimi ne razvrednotijo tisto, zaradi česar so ljudje vedno s spoštovanjem postavljali za merilo prav izdelke teh znamk. S prodajo outlet zagotovijo dodatno vrednost svojim izdelkom samo znamke, ki trdno stojijo za njimi, jih s popusti ne razvrednotijo, saj z akcijsko ponudbo spoštujejo vse, ki so se za določene izdelke odločali v celotnem obdobju času njegovega življenjskega cikla.

 

Zaradi vsega tega je Nissan v Sloveniji sredi januarja vzpostavil novost v ponudbi, v kateri je združil avtomobile posameznih modelskih let, izvedb, ki jih zamenjujejo v podrobnostih osvežene nove možnosti, a v temeljnih vrednotah isti avtomobili Nissanovih trajnih značilnosti kakovosti in inovativnosti.

 

Na izhodišče nove ponudbe, ponudbe Nissan Outlet, je postavljena Nissan Micra za katero je potrebno odšteti le 99 evrov na mesec brez pologa. Za ta izjemno sprejemljiv znesek kupec dobi vedno moden in samozavesten avtomobil, ki povsod očara in pritegne številne poglede. Razsežnost družinske uporabnosti daje ponudbi Nissan Outlet Nissan Note, za katerega v Nissanovih salonih v Sloveniji zahtevajo 139 evrov na mesec brez pologa. Avtomobil s povprečno porabo goriva od 4,3 l/100 km dalje in izpustom ogljikovega dioksida od 115 g/km dalje, dobi v novi ponudbi povsem nove razsežnosti racionalnosti izbire. Posebno avtomobilsko modno razsežnost ponudbe Nissan Outlet daje prodajno vroč Nissan Qashqai, za katerega je potrebno odšteti brez pologa od 222 evrov na mesec dalje.

 

Da izdelke v redni ponudbi in ponudbi Nissan Outlet združuje tudi kakovost in popolno zaupanje v njihovo trajno brezhibnost dokazuje dejstvo, da za njih v celoti velja petlena garancija brez omejitve kilometrov. Tako Nissan Outlet še enkrat več poudarja smelost, domiselnost, prodornost in najvišjo stopnjo zaupanja Nissana v lastne izdelke, torej vrednote, ki jih z znamko, prodajno servisno mrežo in avtomobili v vse večjem obsegu delijo tudi lastniki inovativnih, domiselnih in prepričljivo kakovostnih avtomobilov znamke.

 

www.nissan.si


Galerija: