Novice

Maserati opremlja svojo evropsko servisno mrežo z Alfo Romeo MiTo

Maserati in Alfa Romeo: dve ikoni svetovno znane italijanske avtomobilske industrije, ki predstavljata športnost, tehnologijo in eleganco.


Sto vozil Alfa Romeo MiTo je bilo narejenih ekskluzivno za Maseratijevo mrežo pooblaščenih servisev in kmalu se bodo videli na cestah po Evropi. Maserati je izbral Alfa Romeo MiTo kot nadomestno vozilo za svoje stranke, ki so poznavalci italijanskega sloga in imajo izostren pogled na originalnost.

 

Vozila s posebno nalogo bodo v ekskluzivni barvi Maserati Blu Oceano (temno modra) in opremljena z iskrivim 1.4 MultiAir Turbo bencinskim motorjem s 125 kW (170 KM) - najmočnejšim motorjem v paleti MiTo.

 

Vozila ne bodo izstopala le zaradi posebne barve, temveč tudi zaradi drugih dodatkov: tablice z napisom "Limited Edition" pri enoti klimatske naprave in pragov iz posebnega aluminija, na katerem izstopajo besede Alfa Romeo for Maserati (Alfa Romeo za Maserati).

 

100 vozil bo imelo vrsto vrhunsko izdelanih podrobnosti, ki so postale standardna oprema teh vozil: usnjeno oblazinjenje Frau?, samodejna dvopodročna klimatska naprava, usnjen volanski obroč z ukaznimi tipkami za radio in telefon, radijska navigacija za področje Evrope, sistem Blue&Me? z USB vhodom in bi-ksenonskimi žarometi.

MiTo za Maserati ima dirkaški temperament. R18 lita platišča, spojler s spremenjenim odbijačem zadaj in aluminijaste stopalke. Vsa vozila imajo tudi vzmetenje Dynamic z naprednim elektronskim krmiljenjem vzmetenja, ki se prilagaja pogojem na cesti in slogu vožnje ter zagotavlja hitro odzivnost in izjemen nadzor.

 

S partnerstvom med Alfo Romeom in Maseratijem bo Maseratijeva evropska mreža lahko ponudila svojim strankam nadomestno vozilo, ki odseva tudi njegovo filozofijo: vozilo, kjer je prav vsaki podrobnosti posvečena izjemna pozornost.


Galerija: