Novice

BMW na mednarodnem ženevskem avtosalonu 2010

 

BMW na letošnjem 80. ženevskem avtosalonu predstavlja temeljito posodobljen in obnovljen izbor modelov, ki izviren Užitek v vožnji kombinira z izjemno učinkovitostjo.  Novi modeli v številnih segmentih in še večji izbor agregatov, ki izjemno zmogljivost kombinirajo z večjo učinkovitostjo, poleg tega pa vključujejo vznemirljive koncepte pogona prihodnosti, jasno dokazujejo izvirno inovativno moč te blagovne znamke.

 

Med absolutne vrhunce letošnjega avtosalona v Ženevi spada svetovna premiera nove BMW serije 5 limuzina. Javnosti bodo v Ženevi od 4. do 14. marca 2010 tokrat prvič hkrati predstavljeni tudi novi BMW X5 kot tudi novi BMW serije 3 Coupe in novi BMW serije 3 Cabrio.

 

Avtosalon Ženeva 2010 je tudi ustrezno prizorišče za evropsko premiero konceptnega vozila BMW Concept Active E. To konceptno vozilo, zasnovano na osnovi kupeja BMW serije 1, je opremljeno s popolnoma električnim motorjem in inovativno tehnologijo shranjevanja električne energije, ki optimira tako razdaljo, ki jo vozilo lahko prevozi, kot tudi vrhunski standard funkcionalnosti.

 

Premierno bodo v Evropi predstavljeni tudi BMW Z4 sdrive35is, BMW 135i Coupe in BMW 135i Cabrio z novim šestvaljnim motorjem TwinPower Turbo

 

V Ženevi predstavljene inovacije s področja tehnologije pogona so še bolj kot kdajkoli prej raznolike in usmerjene v prihodnost. BMW EfficientDynamics namreč tako v trenutnih proizvodnih modelih BMW kot tudi v načrtovani srednjeročni in dolgoročni ponudbi zagotavlja še višji standard vsestranske učinkovitosti.

 

Neposredno pred njuno uvedbo na trg bosta v središču pozornosti v Ženevi tudi BMW ActiveHybrid X6 in BMW ActiveHybrid 7.


Galerija: