Novice

AVTO.INFO - Na KANAL A prihaja nova avtomobilistična TV oddaja

Na Kanal A 6. marca prihaja nova avtomobilistična oddaja Avto.info, ki nas bo vsako soboto popeljala v razgiban svet jeklenih konjičkov. Ekipa pod vodstvom Mateja Mihinjača bo pripravila sveže novice, predstavila nova vozila in jih tudi testirala. S poudarkom na dinamičnih in ekskluzivnih vsebinah bo oddaja prepričala tako avtomobilske navdušence kot tiste, ki jim svet avtomobilizma ni tako blizu. Oddaja bo na sporedu vsako soboto ob 18:40.

 

V oddaji bo govora tako o eksotičnih modelih avtomobilov kot o večnih, klasičnih in privoščljivih avtomobilih. Gledalce oddaje bodo vsako soboto pričakale raznolike, atraktivne in praktične vsebine, med drugim tudi kako voziti bolj varčno, kako se znajti v težavnih situacijah na cesti,  kako pomembna je vsakdanja pot v vrtce, šole in službe. Za bolj lahkotno vsebino pa bodo poskrbeli tudi znani Slovenci, ki bodo s svojimi avtomobili in z izkušnjami prijetno popestrili oddajo.

 

Avto.info ekipi se bo pridružil tudi Brane Küzmič, večkratni državni prvak v reliju in najbolj znan slovenski inštruktor varne vožnje, ki bo v rubriki Trening varne vožnje s praktičnimi nasveti skrbel, da se bomo Slovenci vozili bolj varno.

 

Matej Mihinjač, ustvarjalec oddaje Avto.info: ?Dolgoletne izkušnje, želje in čas so pripeljali do tega, da tudi Slovenija navsezadnje dobi kakovostno avtomobilistično oddajo. Dejstvo je, da se televizija še vedno uvršča med najbolj priljubljene medije. Prav zato je avtomobilistična oddaja odličen način, s katerim lahko pomagamo osveščati ljudi in tako pripomoremo k temu, da se bo na naših cestah vozilo bolj varno. Cilji so zelo visoki, s svojo ekipo, ki je polna zanimivih idej, pa komaj čakam, da se oddaja prične predvajati.?

 

Veliki in majhni, hitri in drzni, športni in elegantni jekelni konjički in vse, kar še niste vedeli o njih, vas čaka v oddajah Avto.info na Kanalu A. Pridružite se nam na zanimivi vožnji v svet avtomibilizma - vsako soboto ob 18:40.


Galerija: