Novice

Dension avtoradio vmesniki

 

USB in iPod vmesniki, namenjeni priklopu na tovarniško vgrajen avtoradio, so na trgu postali prava uspešnica. Podjetje EURORA d.o.o., ki je pri nas zastopnik za že uspešne vmesnike blagovne znamke xCarLink, je predstavilo produkte podjetja Dension Audio System.

Avtoradio vmesniki Dension so po svetu znani po svoji odlični kvaliteti ter veliki izbiri za vsa vozila. Podjetje sledi razvoju avtomobilske industrije in tako krepi svojo ponudbo z vedno bolj izpopolnjenim učinkom in funkcijami samih vmesnikov.

Dension Gateway Lite ja najosnovnejša izvedba, podpira predvajanje iz USB ključa (do 5 map), dodatno pa lahko priključite še iPod kabel. Kompatibilnost vmesnika je na visokem nivoju, saj je vgradnja možna v večino avtomobilov.

Prikaz naslova izvajalca ter skladbe omogočata naprednejša Dension Gateway 100 ter Dension Gateway 300. Prvi je namenjen predvajanju iz iPoda ali iPhone telefona, drugi pa predvaja iz USB ključa, ter ob nakupu iPod kabla tudi iz iPod/iPhone predvajalnika. Na vašem mediju ni omejitve map in omogoča predvajanje iz predhodno nastavljenih seznamov pesmi. Posebnost je tudi iskanje po izvajalcih ter albumih.

Za vse novejše avtomobile višjega razreda, ki uporabljajo optično povezavo, je na voljo izpopolnjen vmesnik Dension Gateway 500. Zagotovo najnaprednejša naprava, ki jo lahko vgradite v avto. Predvaja iz USB in iPoda, seveda pa prikazuje tudi naslov skladbe. V kolikor imate nameščen zaslon, lahko priključite tudi dodatek AVR in si predvajate video vsebino. Za tiste, ki nimajo Bluetooth prostoročne povezave, pa je na voljo modul BT1500, ki omogoča prostoročno telefoniranje in prikazavovanje klicočega ter imenika na zaslonu avtomobila.

Podjetje je na letošnjem Cebitu prvič javnosti pokazalo napravo, katera omogoča predvajanje internetnih radijev. WI-Drive dodatni modul v avtu postavi brezžično omrežje in se samodejno sinhronizira z vašim domačim računalnikom. Napredna tehnologija ima vstop od sedaj tudi v vaš avto. Priklop je omogočen na vse vmesnike z USB vhodom.

Več informacij o produktih in njihovih kompatibilnostih z vašim avtoradiem dobite na prenovljeni strani uvoznika.

Dension


Galerija: