Novice

CITROËN C3 AIRCROSS ZA LATINSKO AMERIKO

Medtem, ko vozilo C3 Picasso v Evropi potrjuje dobre prodajne uspehe, se je Citroen odločil, da bo izdelal posebno različico AIRCROSS tudi za Latinsko Ameriko. Predvideni začetek prodaje tega vozila je v drugi polovici leta 2010.

 

Vozilo se bo izdelovalo v Braziliji in sicer v  mestu Porto Real. To je Citroenov odgovor na zahteve kupcev, ki iščejo drzen, zapeljiv in avanturističen avtomobil.

 

C3 Picasso, plod ustvarjalnosti znamke Citroën, se odlikuje s svojim drznim stilom in inovativno zgradbo: ponaša se z izjemno osvetljenostjo in velikostjo notranjega prostora, a hkrati zaseda malo zunanjega prostora.
 
Intuitivna in učinkovita prilagodljivost notranjega prostora zagotavlja nadstandardne možnosti za spreminjanje, zato lahko izpolni vse želje.
 

C3 Picasso poganjajo zmogljivi in varčni motorji, ki varujejo okolje in mu hkrati zagotavljajo okretnost in igrivost na cesti, ki bosta navdušili tiste stranke, ki stremijo za užitki in intenzivnimi občutki.

  

Prostoren, spreten, razigran, prilagojen za brezpotja ? toliko prednosti, ki vozilu C3 Picasso omogočajo, da ni le enoprostorec, temveč prava mali SUV.


Galerija: