Reportaže

Avto in vzdrževanje Celje 15.4 ? 18.4 2010

Celjsko sejmišče so zasedli  štirje specializirani sejmi Avto in vzdrževanje, Moto Boom, Logotrans in Razstava gospodarskih vozil.

Razstavljavci so letos postavili organizatorje pred dodaten izziv, saj so se zaradi nejasnosti na trgu veliko kasneje odločali za sodelovanje na sejmu kot v preteklosti. Kljub temu je organizatorjem  uspelo v Celje zapolniti razstavne prostore. Seveda so manjkajo nekatere znamke, predvsem na področju gospodarskih vozil, kjer je kriza udarila najmočneje.

Glede na videno bi lahko rekli, da je sejem po eni strani razočaral,  po drugi strani pa navdušil, pohvala gre  večini, ki so se odločili sodelovati in so popestrili dogajanje. Posamezna podjetja so ponudila zanimive  deomonstracije, škoda le, da jih ni bilo več.

 

Področje avtomobilskega vzdrževanja se je zelo razvilo in napredovalo. Glede na trenutne razmere se bo veliko lastnikov vozil  odločilo  za kakovostno  vzdrževanje vozil, s tem se bo podaljšal interval zamenjave vozila.  Za prihodnje leto upamo, da bodo organizatorji bolj vzpodbudili podjetja k udeležbi in omogočili razne delavnice. Razstavljavci pa,  da bodo svoje produkte in storitve bolje približali množici, ker na koncu na sejmu niso stranke samo avto servisne delavnice, ampak kupci, ki so naročniki dobrih storitev.

 

 

Nekaj zanimivih predstavitev in razstavljenih vozil:

-pogonski agregat Volvo FH16 

-električni avto

-slovenski konceptni avto

-predstavitev zanimivih starodobnih motornih vozil

-servisna oprema za avtomehanične in ličarske delavnice  

 


Galerija: