Novice

Brezplačni spomladanski servis za vse lastnike avtomobilov Volvo

 

 

Niso samo lepi sončni dnevi tisto, kar spomladi osrečuje lastnike avtomobilov Volvo. To je tudi tradicionalna Volvo servisna akcija v kateri lahko vozniki svoje ljubljenčke odpeljejo na brezplačni servisni pregled. Poleg pregleda, Volvo nudi voznikom tudi atraktivno 15% znižanje na celotno ponudbo dodatne opreme.

 

Volvo je tudi letos začel s svojo že tradicionalno spomladansko servisno akcijo, ki jo je tokrat naslovil ?Spomladanske radosti z vašim volvom?. Voznikom nudi brezplačen servisni pregled v 20 točkah. Trenutek za to ne bi mogel biti boljši, saj je pomlad pravi čas za odstranitev vseh neželenih sledi zime z avtomobila in preverjanje njegovega splošnega stanja. Zimske razmere vožnje lahko neprimerno vplivajo na kapaciteto akumulatorja, lak in dele podvozja, obeso, obremenjeno z izzivi ?bunkaste? zimske vožnje, izrabijo se grelci na dizelskih motorjih in še marsikaj.

 

Poleg brezplačnega pregleda vozila, servisna ponudba vključuje tudi 15% popust na celotno ponudbo Volvo dodatne opreme. Volvo med drugim nudi tudi elegantne strešne nosilce in strešni kovček Sport Time, ki vam bo izredno koristil za prevoz prtljage in tovora, če se odločite za družinsko ekspedicijo v naravo ali za spomladanski oddih. Prenosna navigacijska naprava Garmin je odlična izbira, ko se morate znajti na novem terenu, saj je opremljena s podrobnimi zemljevidi Evrope. Že tako vrhunsko stopnjo Volvo varnosti pa lahko dodatno izboljšajo varnostni sedeži za najmlajše: s trakovi ISOFIX opremljeni sedeži, ki jih je mogoče namestiti v smeri vožnje ali pa v smeri nasprotni od nje.

 

Več podrobnosti o spomladanski Volvo servisni akciji poiščite na www.volvocars.com/si


Galerija: