Novice

NISSAN NAVARA IN PATHFINDER: BOLJ NEPOPUSTLJIVA KOT OSTALI

Delo ali zabava, Nissan Navara in Pathhfinder nudita vedno in povsod izjemne zmogljivosti ter spretnost s posebno razsežnostjo uporabnosti na brezpotjih in vsakdanjih cestah. Z novo podobo, novimi in posodobljenimi motorji ter številnimi izboljšavami, sta še prepričljivejša, kot do slej.

 

?Nissan ima nesporno vlogo vodilnega na trgu vozil s štirikolesnim pogonom, čemur sorazmerno veliko prispevata Navara in Pathfiner. Sedaj sta oba doživela pomembne spremembe, da bi ohranila svoj vodilni položaj v vrhu ponudbe med primerljivimi vozili, ter istočasno zagotovila Nissanu potrditev kompetentnosti v SUV sektorju,? predstavlja prenovljeni vozili Simon Thomas, podpredsednik Nissan Europa za prodajo in marketing.

 

? Dizelski motor V6, ki postavlja nova merila

? Posodobljen 2,5-litrski motor, z večjimi zmogljivostmi, manjšo

   porabo in sprejemljivejšimi izpusti

 ? Oblikovna prenova

? Kakovostnejša izvedba notranjosti

? Bogatejša serijska opremljenost

? Navara je sedaj na voljo s kamero na zadnjem delu

 

Na kratko

Najbolje prodajan pick-up v Evropi in športno uporabno vozilo, ki izhaja iz skupne zasnove, torej Navara in Pathfinder, sta bila deležna številnih izboljšav, ki jima omogočajo ohraniti vodilni položaj med vozili njune vrste.

 

Pri tem izstopa novi, tehnično izjemno napreden trilitrski dizelski motor V6. Skozi posodobitev je šel tudi priljubljeni 2,5-litrski motor dCi. Vozili imata višjo raven pasivne varnosti. Med nove elemente opreme sodijo poleg ostalih elementov tudi posebej dovršen navigacijski sistem Nissan Connect Premium z zaslonom na dotik, prestižni avdio sistem znamke Bose in kamera na zadnjem delu. Dovršena notranjost in številni oblikovni popravki zunanjosti pa zagotavljajo Navari in Pathfinderju ohraniti ostro ter posebej vpadljivo podobo.

 

Posodobitve, izboljšave in dovršena opremljenost krepijo Nissanov vodilni položaj med ponudniki vozil s pogonom na vsa kolesa in postavljajo Navaro ter Pathfider-ja na najbolj vidno mesto v segmentu številnih odličnih tekmecev.


Galerija: