Novice

Otvoritev najsodobnejšega BMW salona Selmar v Mariboru

 

 

Podjetje Selmar d.o.o., pooblaščeni prodajalec in serviser vozil ter motornih koles BMW, je na včerajšnji slavnostni otvoritvi odprlo sodoben salon BMW na Ptujski cesti 83 v Mariboru. Stranke in ljubitelje znamke BMW pričakujejo s celovito prodajno in servisno ponudbo. Novi salon je edini pooblaščeni prodajni center BMW za Maribor s širšo okolico, Koroško in Pomurje.

 

Celovito doživetje znamke BMW

Strankam je na skupno 2800 m2 na voljo celotna ponudba BMW: nova in rabljena vozila BMW, motorna kolesa BMW in celotna paleta dodatne opreme ter BMW Lifestyle izdelkov. Strankam ponujajo tudi ugodne možnosti financiranja in zavarovanja vozil. V velikem diagnostičnoservisnem delu bodo izkušeni strokovnjaki v skladu s strogimi standardi BMW Group poskrbeli za kvalitetni servis BMW in MINI vozil ter motornih koles BMW. Strankam med drugim nudijo vse storitve za nastavitev podvozja, servis pnevmatik in klimatskih naprav. Seveda nudijo tudi kleparske in ličarske storitve. Poleg tega bodo poskrbeli za čiščenje vozila v ročni pralnici in nego vozila.

 

Program mladih rabljenih vozil - BMW Premium Selection

V novem salonu nudijo program mladih rabljenih vozil BMW Premium Selection.  V program so vključena vozila z jamstvom, stara največ 5 let z omejenim številom kilometrov (do 120.000 prevoženih kilometrov) in preverjeno tehnično kakovostjo.

 

Celovita ponudba tudi za motoriste

V novem salonu je razstavni prostor tudi za motorna kolesa in za dodatno opremo za motoriste. V kolikor pa ste že lastnik motornega kolesa BMW pa bodo pri Selmarju v Mariboru poskrbeli za pregled in servis vašega motornega kolesa.

 

Ob odprtju je v novem salonu zaposlenih 15 strokovnjakov, ki bodo skrbeli za zadovoljstvo strank. Vsi zaposleni v novem salonu so iz Maribora in okolice.

 

Večernega dogodka ob otvoritvi se je udeležilo več kot 400 gostov. Slavnostni trak so  prerezali Uros Seles, direktor Selmar d.o.o., Miha Ažman, generalni direktor BMW Group Slovenija in Franc Kangler, župan mesta Maribor. Gospod Seles je predsednici Društva za pomoč otrokom Čebelica gospe Nataši Rojko predal donacijski ček v vrednosti 2.000 ?.

Osebno pa so ob otvoritvi prišli čestitat tudi predstavniki Nogometne zveze Slovenije in nogometaši reprezentance s selektorjem Matjažem Kekom. Glasbeni gost dogodka je bil talentiran saksofonist Gregor Kozar.

 

Direktor Selmar d.o.o. Uroš Seles je ob otvoritvi povedal, ?na Ptujski cesti v Mariboru smo zgradili sodoben BWM salon. Strankam in obiskovalcem iz širše štajerske, koroške in pomurske regije z novim salonom ponujamo celovito BMW doživetje. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke BMW bomo strankam v novem salonu zagotovili strokovno in kvalitetno storitev, ki bo v skladu s standardi BMW Group. Zadovoljstvo strank bo še naprej naše vodilno merilo za uspeh.?

 

Generalni direktor BMW Group Slovenija, Miha Ažman je izpostavil velik pomen novega salona za znamko BMW v Sloveniji: ?Z otvoritvijo najsodobnejšega prodajnega salona BMW v Mariboru  smo naredili še en pomemben korak v razvoju trgovske mreže BMW. Prodajni center, ki ga je danes odprl pooblaščeni prodajalec in serviser Selmar je predvsem pomembna naložba v zadovoljstvo strank.?

 

Prodajni del je odprt vsak dan med 8:00 in 18:00, ter ob sobotah med 8:00 in 12:00. Servisni del ima odpiralni čas med delavniki, od 8:00 do 17:00, ob sobotah pa med 8:00 in 12:00.

 

Podjetje Selmar d.o.o. je družinsko podjetje, ki že 20 let deluje na slovenskem avtomobilskem trgu. Širši okolici in številnim kupcem so že poznani predvsem po salonu BMW v Celju. Z novim salonom v Mariboru so postali eden največjih pooblaščenih BMW partnerjev v Sloveniji. Spletna stran:  www.bmw-selmar.si

 


Galerija: