Novice

Slovenski dobavitelji na sejmu European Automotive Components Expo

 
 
  
Od 22. do 24. junija 2010 se v Stuttgartu v Nemčiji odvija tradicionalna mednarodna specializirana razstava avtomobilskih komponent, na kateri se na 144 m? predstavlja 11 slovenskih podjetij, članov Slovenskega avtomobilskega grozda (ACS).
 

Sejemski nastop v okviru svojega programa skupinskih sejemskih predstavitev v letu 2010 sofinancira Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI). Na skupinski stojnici bodo svoje izdelke predstavila podjetja Cimos, Difa, G1, Hidria, Iskra Avtoelektrika, Iskra ISD in Kolektor,Domel, Elvez, TPV, in VAR.

Sejem European Automotive Components Expo 2010 je brez dvoma del največjega in najbolj prepoznanega B2B sejma avtomobilskih komponent v Evropi. Z udeležbo dobaviteljev 1, 2 in 3 reda privlači udeležence iz celega sveta; lanskoletnega so se udeležili udeleženci iz več kot 35-ih držav, letos sodeluje več kot 600 razstavljalcev. Skupaj s pripadajočimi sejmi ?Automotive Testing Expo?, ?Crash Test Expo? ?Vehicle Dynamics? in ?Automotive Interior? bo prikazanih na stotine novo razvitih proizvodov ter tehnologij. Prostor novega sejmišča v Stuttgartu bo po pričakovanjih organizatorjev obiskalo preko 15.000 avtomobilskih inženirjev in vodij nabav iz več kot 50 držav.

European Automotive Component Expo 2010 zagotovo zanima tiste, ki se ukvarjajo z razvojem, industralizacijjo, nabavo inovativnih avtomobilskih materialov, komponent in električnih sistemov. Slovenska podjetja bodo svoje novosti predstavila na poslovni konferenci ?Slovenian Automotive Excellence?, ki se bo odvijala 22.6.2010 ob 14.00 uri.


Galerija: