Novice

Citroën ponuja vgrajeno brezžično povezavo WIFI

 

 

Znamka CITROËN ponuja na celotnem izboru svojih vozil opremo, ki omogoča dostop do interneta iz vozila: to je CITROËN WiFi On Board. Ta naprava potnikom omogoča nemoteno uporabo interneta med njihovim potovanjem in tako za to izkoristijo čas vožnje.

 

Naprava, ki je enostavna za uporabo, je sestavljena iz WiFi enote, nameščene v vozilu. Na voljo je kot dodatna oprema, ponuja pa brezžično povezavo ter deluje s SIM kartico posebnega internetnega ključa 3G/3G+, ki jo stranka naroči pri operaterju, ki ga sama izbere.

Z distribucijo internetne povezave v vozilu CITROËN WiFi On Board omogoča vsem potnikom, da istočasno dostopajo do svoje elektronske pošte, do neposrednega sporočanja, do praktičnih informacij in do spletnih igric. Dostop do vsega navedenega je možen tako pri zaustavljenem vozilu (z delujočim motorjem) kot tudi med vožnjo. Da ne bi preveč potrošili, je iz previdnostnih razlogov povezava z omrežjem 3G v tujini onemogočena.

 

Naprava WiFi On Board je namenjena otrokom, ki lahko na dolgih potovanjih igrajo spletne igre, kot tudi profesionalnim uporabnikom, kot so taksisti, ki lahko tako svojim strankam ponujajo dodatno storitev.

 

Od konca meseca marca dalje so lahko z napravo CITROËN WiFi On Board opremljeni enoprostorci CITROËN C3 Picasso in C4 Picasso, Novi C3 ter DS3. Do konca poletja 2010 pa bo mogoče napravo vgraditi v celoten izbor vozil CITROËN, vključno z gospodarskimi vozili.

 

Odvisno od države znaša cena naprave CITROËN WiFi On Board v Evropi, vključno z vgradnjo, približno 500 evrov z davkom.


Galerija: