Novice

V stilu ?bivakov? na reliju Dakar tokrat v Mariboru



 

 

Henkel Slovenija z blagovnimi znamkami Loctite?, Teroson in Pattex podprl reli Maribor. Na parkiriščih pri dvorani Tabor bodo v podporo dirkačem, udeležencem relija Maribor, postavili tako imenovani ?bivak? ali servisno cono, kjer bodo strokovnjaki iz podjetja Henkel Slovenija, tako kot na reliju Dakar, pomagali pri najnujnejših popravilih.


Reli Maribor s svojo zgodovino in zanimivostjo že osmo leto zapored navdušuje prebivalce Maribora in okolice. Letos organizatorji pričakujejo rekorden obisk, saj se reli odvija v času festivala Lent. ?Reliji niso samo idealen teren za preizkušanje novih izdelkov, kot sta npr. tesnilo Loctite? Quick Gasket in Terostat 9320SF, ampak še dodatno potrjuje kakovost naših že preizkušenih izdelkov v najbolj ekstremnih pogojih?, komentira odločitev Tomaž Gornjak, Henkel Slovenija.


Tekmovalne ekipe bodo imele možnost posvetovanja in popravil s pomočjo strokovne ekipe in izdelkov družbe Henkel Slovenija. Njihovi strokovnjaki bodo odgovarjali tudi na vprašanja ostalih obiskovalcev relija. Predstavljali se bodo z lepili, tesnili, izdelki za hitra popravila ter vgradnjo vetrobranskih stekel. Henklovi strokovnjaki so visoko usposobljeni in imajo bogate izkušnje, saj je podjetje s svojimi blagovnimi znamkami Loctite?, Teroson in Pattex že vrsto let uradni sponzor in dobavitelj največje dirke na svetu - relija Dakar. Tam je Henkel vsako leto prisoten tudi s svojim servisnim tovornjakom, ki udeležencem relija Dakar nudi strokovno pomoč na terenu. Sedaj so se v družbi Henkel Slovenija odločili s svojim znanjem in izkušnjami prispevati k napredku lokalnih relijev in tekmovalcev ter se tudi v Mariboru predstaviti tako kot na reliju Dakar. Na parkirišču pri dvorani Tabor bodo v podporo dirkačem, udeležencem relija Maribor, postavili tako imenovani ?bivak? ali servisno cono, kjer jim bodo pomagali pri najnujnejših popravilih.


Henkel sponzor ekipi Mrak ? Kacin


V letu 2010 je podjetje Henkel Slovenija priskočilo na pomoč tudi dirkalni ekipi Andrej Mrak ? Blanka Kacin (VW polo 1.4) in sicer s svojimi izdelki, ki nudijo kakovostne rešitve pri servisih in pripravah dirkalnikov na nove izzive. Zelo pomembno je sodelovanje med dirkaškimi ekipami in tehnološkimi partnerji, saj se s preizkušanjem izdelkov na zahtevnostnih dirkah kakovost izdelkov še dodatno potrjuje in uveljavlja, kar posledično pomeni zanesljivost in varnost za tekmovalce. ?Z izdelki Loctite? in Teroson smo v naši ekipi izredno zadovoljni, saj so zanesljivi in visoko kakovostni, kar je izjemnega pomena za doseganje vrhunskih rezultatov?, je komentiral Andrej Mrak iz dirkaškega tima Mrak-Kacin.

Kako s pomočjo Henkla ostati na dirki


Kadar stvari postanejo zelo zapletene in težke in je potrebno dokazati vzdržljivost, nastopijo izdelki podjetja Henkel, ki so se izkazali kot idealni partner dirkačem. Loctite? anaerobna varovala navojnih zvez so dober primer za majhne, na videz nepomembne stvari, ki lahko postanejo mejnik med zmago in porazom, saj so se izkazali kot zanesljiv in nepogrešljiv del dirke. Razbita stekla so pogost pojav med dirkanjem po divjih terenih. Zato dirkači zaupajo kvalitetnim lepilom Teroson za lepljenje in tesnjenje vetrobranskih stekel. Lepila nudijo hitra popravila brez dolgotrajnega sušenja in s tem hitro vrnitev na dirko. S Terosonovim setom za popravilo plastičnih delov je možno hitro in zanesljivo popravljati počene, stisnjene in polomljene plastične dele dirkalnikov. Prav tako zelo priročen lepilni trak Pattex, ki je skorajda nepogrešljiv izdelek osnovnega paketa za popravila vsakega dirkača.


Galerija: