Novice

CITROËN DS4, RAZŠIRJENE ZMOŽNOSTI ?

CITROËN DS4, ki bo prišel v prodajo v drugem četrtletju 2011, bo obogatil ponudbo linije vozil DS. Prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Parizu, je ta avtomobil, ki zbuja emocije, vnovični dokaz kreativne tehnologije znamke Citroën. CITROËN DS4 gre preko konvencionalnih pojmovanj in ponuja vozilo z neobičajno zgradbo in stilom, ki vzbuja senzacionalnost in prefinjenost. To je avtomobil z "razširjenimi zmožnostmi", ki je sposoben zadovoljiti številne potrebe ter je hkrati bolj privlačen in dinamičen.

- Edinstvena kreacija

Z nenavadno kombinacijo različnih stilov CITROËN DS4 spreminja ustaljene norme, ki veljajo za različne avtomobilske razrede. Ta nova oblika karoserije združuje dinamičnost in ekskluzivnost s kompaktnostjo in vsestransko uporabnostjo. Z dolžino 4,27 m, rahlo povišan in z napetimi linijami, CITROËN DS4 že od vsega začetka s svojim slogom napoveduje povsem nove občutke pri vožnji.

- Nova vizija dinamičnosti avtomobila

Poskočen in ekskluziven CITROËN DS4 dejansko ponuja povsem nove občutke pri vožnji za vedno večje užitke.

To novo doživljanje vožnje občuti predvsem voznik po zaslugi voznikovega mesta, narejenega po meri, v kombinaciji s panoramskim vetrobranskim steklom, ki mu ponuja nenavaden pogled na okolje, v katerem se premika. Tako kot izstopa po svojem stilu CITROËN DS4, izstopa tudi po svojem obnašanju na cesti. Slednje daje slutiti enkraten stik s cestiščem in vabi na potep in v gibanje.

- Kos je izzivu: kombinacija ustvarjalnosti, dinamičnosti in ekskluzivnost z vsestransko uporabnostjo

Z dolžino 4,27 m, širino 1,81 m in višino 1,53 m je CITROËN DS4 nedvomno kompaktno vozilo. Dejansko upošteva načela, ki se zdijo bolj kot izziv: v dinamično obliko karoserije vnaša vsestranskost in uporabne funkcije. Izziv predstavlja zlasti namestitev treh udobnih zadnjih sedežev, ki so dostopni prek skritih in stilsko popolnoma usklajenih vrat, pa tudi obsežen prtljažnik in številna odlagalna mesta ...

 - neizpodbitna prefinjenost.

CITROËN DS4 seveda s svojo impozantnostjo vzbuja spoštovanje. Tako sedeži v anilinskem usnju kot svetlobni usmerjevalniki spredaj in zadaj ter prisotnost mnogih kromiranih detajlov: vse je izdelano tako, da zagotavlja skladnost celote in statusa, tako v notranjosti kot zunanjosti.


Galerija: