Predelave

VOLVO S60 T6, ki ga je oblikoval HEICO SPORTIV

 

 

 

- Spektakularna premium limuzina s 330 KM (243 kW)

- Ekskluzivna posebna serija 100 vozil

 

Spektakularna in privlačna Volvo limuzina: Volvo S60 T6 Design by Heico Sportiv. Limuzina ima do 330 KM (243 kW) in samo 100 modelov je ekskluzivno na voljo kot posebna serija v Sapphire Black metalni barvi. Maloprodajna cena je 63.968 EUR. Ta spektakularni štirivratni Volvo S60 je rezultat sodelovanja s Heico Sportiv.

 

Heico ima več kot 20 let izkušenj pri dodelavi in izvedbi ekskluzivnih Volvovih modelov in je uradni partner Volvo Car Germany GmbH od leta 2008. Poleg impresivne moči motorja in športne vožnje ta posebni model pritegne tudi s števinimi ekskluzivnimi dodatki tako na zunanjosti avtomobila kot notranjosti.

 

Volvo S60 T6 by Heico Sportiv temelji na standardnem modelu nove limuzine in ima prenovljen šestvaljni turbo bencinski motor, ki zmore 26 KM več, torej 330 KM (243 kW), z navorom 460 Nm v razponu vrtljajev 2100-4500 vrt./min. Povečanje moči na 330 KM je rezultat "e.motion-a". Heico Sportiv e.motion pomeni "učinkovitost v gibanju" (efficiency in motion) in ima dodatno enoto za nadzor motorja.

 

Štirikolesni pogon in šest-stopenjski avtomatski menjalnik

Volvo S60 T6 Heico Sportiv Design pospeši od 0 do 100 km/h v 5,8 s  in doseže maksimalno hitrost 250 km/h. Povprečna poraba je 10,3 litra na 100 kilometrov z 239 g/km CO emisij. Za popoln oprijem na vsakem terenu ima limuzina štirikolesni pogon, opremljena pa je s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom. Volvo S60 T6 Heico Sportiv Design izpolnjuje Euro 5 standarde.

 

Volvo S60 T6 Heico Spotiv Design je opremljen tudi z dvodelnim sprednjim spojlerjem, ki je pritrjen na originalni odbijač in se popolnoma ujema s športnim in elegantnim videzom. Narejen je iz lahke in fleksibilne poliuretanske plastike in zadovolji najnovejše standarde varnosti pešcev. Zadnji odbijač je prav tako izdelan iz poliuretanske plastike in natančno pokriva levi in desni del, ovalne izpušne cevi pa so urejene kot štiricevni športni izpušni sistem. Dinamično vožnjo podpira športno vzmetenje, ki je povezano s Four-C podvozjem. Paket je popoln z 19-inčnimi platišči v mat črni barvi s Pirellijevimi gumami v velikosti 245/35 R19 in dodatnimi zimskimi gumami.

 

Volvo S60 T6 Heico Sportiv Design temelji na največjem paketu Volvove opreme, ki so mu bili dodani vsi običajni Volvovi varnostni sistemi. Oprema med drugim vključuje avtomatsko klimo z ločenim nadzorom temperature za potnike, ki sedijo spredaj in zadaj, visoko kakovosten avdio paket, električni pomik stekel, multifunkcionalni usnjeni volan, električna, zložljiva ogledala, senzor za dež, usnjeno oblazinjenje in dvojne ksenonske luči. Razširjena oprema vključuje električno nastavljive in ogrevane sprednje sedeže, pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj, vzvratna kamera, električno pomično panoramsko steklo, RTI navigacijski sistem, vzmetenje s Four C tehniko, na hitrost občutljiv sistem krmiljenja, ki opozarja voznike pri nenamernem zavijanju čez črto, sistem za nadzor nad mrtvim kotom, sistem za zaznavanje pešcev z avtomatičnim zaviranjem v kombinaciji s sistemom za nadzor hitrosti in oddaljenosti.

 

Ekskluzivni detajli v notranjosti z logotipom Heico Sportiv vključujejo aluminijasto prestavno ročico, alumijiasti naslon za noge, alumijiaste pedale in posebno aluminijasto ploščico s serijsko številko.


Galerija: