Avtoakustika

EUROVISION je predstavil izdelke CASKA, Connects52 in MIO

 

V okviru sejma AUTO MOTOR SHOW je potekala tiskovna konferenca podjetja EUROVISION d.o.o. iz Ljubljane.

 

CASKA je nova blagovna znamka na slovenskem  in evropskem trgu, predstavlja nove mejnike pri vgradnih multimedijskih napravah za vozila. Izdelki ?CASKA? v eni sami napravi združujejo multimedijski avdio-video sistem, z  vgrajeno GPS navigacijo in Bluetooth vmesnikom za prostoročno telefoniranje, z digitalnim HD zaslonom visoke ločljivosti občutljivim na dotik, radijskim sprejemnikom FM/AM, DVD in Dvix predvajalnikom, podporo IPodu in USB priključkom. Možna pa je tudi nadgradnja z dodatno opremo, kot je na primer kamera za vzvratno vožnjo, digitalni TV sprejemnik (DVB-T MPEG4), kontrola pritiska v zračnicah vozila in drugi praktični dodatki. Osnovni univerzalni sistem so prilagodili in opremili s posebnimi funkcijami, specifičnimi za vrsto različnih modelov vozil, tako da imajo danes v proizvodnji že preko tristo različnih modelov, ki ustrezajo prav določeni znamki ali modelu avtomobila. Blagovno znamko CASKA je predstavil direktor prodaje podjetja Coagent iz Kitajske za Evropo. V sklopu tiskovne konference je bilo predstavljeno tudi sodelovanje s podjetjem ?Nav N Go? in njihova nova navigacija IGO Primo, ki je združljiva z napravami CASKA.

 

Predstavljeno je bilo tudi podjetje CONNECTS2 iz Velike Britanije, ki je proizvajalec različnih komponent za povezovanje v avtomobilih delujočih sistemov, preko različnih vmesnikov in dodatnih priključkov, ki omogočajo priklop zunanjih naprav in delovanje že vgrajenih sistemov tudi po nadgradnji.

 

Predstavljene  so bile še najnovejše prenosne navigacijske naprave podjetja MIO, serije S600, ki jih je predstavil predstavnik podjetja MIO za vzhodno Evropo. Ob tej priložnosti je napovedal tudi nekaj novosti in nakazal smernice nadaljnjega razvoja navigacijskih naprav.

 

V sodelovanju s podjetjem NTS-International iz Srbije, ki je partner podjetja TELENOR, enega največjih Evropskih mobilnih operaterjev, pa je bilo predstavljeno GPS sledenje in pozicioniranje vozil v realnem času z različnimi možnostmi uporabe in funkcij, prilagojenih posameznim zahtevam strank.


Galerija: