Novice

Volvov vpoklic navigacijskih sistemov Garmin

 

 

Volvo vpoklicuje navigacijske naprave Garmin nüvi 760 in 765 zaradi varnostnih razlogov. Izdelki Garmin, ki so bili vgrajeni v nekatere modele Volvo, imajo lahko napako, ki lahko povzroči pregrevanje baterije. Lasten navigacijski sistem Volva, Road Traffic Information (RTI), ni del vpoklica. Gre zgolj za Garmine.

 

Garmin nüvi 760 in 765 so bili vgrajeni v nekatere Volvo modele. Dobavitelj Garmin, svetovni voditelj v satelitskih navigacijah, vpoklicuje globalne produkte in zaradi varnostnih razlogov Volvo podpira Garmin ter o tem obvešča širšo javnost. Izdelek je bil prodan pri pooblaščenih prodajalcih Volvo.

 

Garmin je ugotovil, da nekateri modeli pri teh dveh produktih vsebujejo baterijo, katera se lahko pregreje, kar v končni fazi lahko pomeni nevarnost požara.

 

Volvo opozarja z vpoklicem kar 52 trgov. Stranke, ki sumijo, da imajo okvarjen Garminov produkt, naj serijsko številko enote vpišejo na Garminovi spletni strani www.garmin.com/nuvibatterypcbrecall in tako preverijo ali je njihova naprava med okvarjenimi.


Galerija: