Novice

Trojni naslov za Citroën DS3

 

Zadnja stvaritev znamke je očarala različne komisije iz Francije, Norveške in Anglije. Najprej je 22. novembra osvojil častni naslov ?Avto leta 2011?, ki ga podeljujejo francoski novinarji. Včeraj je CITROËN DS3 osvojil naslov izbora ?Avto leta 2011?, ki ga organizirata norveški medijski hiši ?Dagbladet? in ?Vi Menn?. In danes je okronan še z naslovom ?Avto leta? v okviru angleške revije ?Top Gear?. 3 trofeje, ki ponovno odlikujejo značilno drznost in ustvarjalnost znamke.

 

CITROËN DS3 in CITROËN C3 sta najprej osvojila lento za naslov "Avto leta 2011" v izboru pod okriljem spletne revije ?Auto Mag Info? v sodelovanju s 15 novinarji iz 19 francoskih medijskih hiš, tako specialistov s področja avtomobilizma kot tudi z vsesplošnih področij (Le Progr?s, Nice Matin, La Voix du Nord, turbo.fr, Auto Hebdo, caradisiac.com, la Marseillaise ?).

 

Nedavno pa je osvojil tudi prvo mesto na tekmovanju za ?Avto leta 2011? v organizaciji dnevnika ?Dagbladet? in avtorevije ?Vi Menn? na Norveškem. Bralci, ki so glasovali prek spleta, so se med 30 avtomobili na široko odločali za CITROËN DS3.

 

Zdaj je CITROËN DS3 osvojil še močno zaželeni naslov izbora ?Avto leta? v okviru angleške revije ?Top Gear? ter naslov v kategoriji ?Mali avto?. Prehitel je mnoge tekmece, tako avtomobile široke potrošnje kot tudi bolj prestižne, kot so Jaguar, Bentley, Honda, Peugeot, Bugatti in Pagani, ter tako dobil najbolj zaželjeni naslov, ki ga podeljuje revija!

 

S pravim nizom kreativne tehnologije ima CITROËN DS3 trdne argumente. Vrh tega pa je bilo od začetka njegove prodaje skupaj prejetih že več kot 55.000 naročil. Tako s svojo popolnostjo uvaja linijo DS, avtomobil za tiste, ki iščejo neobičajen stil, zgradbo, senzacionalnost in prefinjenost. Njegov stil je očarljiv, a tudi poseben zaradi obsežnih možnosti prilagajanja. Njegova lega na cesti v popolnosti združuje učinkovitost in brezskrbnost. In s svojo bistroumno zasnovo je vsestranski ter zagotavlja prijetno preživljanje časa v vseh situacijah.

 


Galerija: