Novice

RENAULT MASTER z dobrim začetkom

 

V tovarni SoVAB (Societé des Véhicules Automobiles de Batilly) blizu Metza v vzhodni Franciji, so 16. decembra letos izdelali že 50 tisoči dostavnik iz družine Novi Master.

Novi Renault Master so pričeli prodajati aprila 2010, doslej pa so z njim že presegli zastavljene cilje za proizvodnjo in prodajo. Pri Renaultu pričakujejo, da bo ta model do konca decembra 2010 dosegel 40-odstotno povečanje proizvodnje v primerjavi z letom 2009.

Novi Renault Master je danes vodilni model v segmentu velikih dostavnikov v Franciji. V Evropi je Renault s 15,8-odstotnim tržnim deležem še naprej vodilna znamka na trgu lahkih gospodarskih vozil. Do konca novembra 2010 je Renaultov tržni delež v primerjavi z enakim obdobjem leta 2009 zrasel za 1,6 odstotne točke.

 

Novi Renault Master beleži odlično prodajo. Na francoskem trgu so od začetka prodaje aprila 2010 dobili že 12 tisoč naročil. Novi Master poslovne uporabnike privlači tudi z udobno kabino, ki je primerljiva z osebnim avtomobilom, s stroški uporabe, ki so za 40 odstotkov nižji kot pri predhodniku in s 350 različicami, ki zadostijo vsem potrebam.

Za temeljitejše izpolnjevanje potreb kupcev in učinkovito prodajo tako široke palete izdelkov je Skupina Renault uvedla prodajno-servisno mrežo Renault Pro+. Ta poslovnim kupcem s svetovanjem, strokovnostjo in naglo odzivnostjo zagotavlja izdelke in storitve po meri njihovih potreb. Posebne prodajne in poprodajne storitve Renault Pro+, ki kupcem zagotavljajo nagle rešitve za njihove dejavnosti, ponuja že 200 centrov v 20 državah.

Izkoriščanje vseh možnosti široke palete modela Novi Master omogoča politika ?odobrenih predelovalcev?, ki izbira najboljše izvajalce nadgradenj in predelav.

Novi Master je nedavno prejel več priznanj, med katerimi sta tudi ?Lahko gospodarsko vozilo leta 2011? francoske revije l'Argus in ?Dostavnik leta 2011? britanske revije What Van?.


Galerija: