Novice

Avtomobilska asistenca Zavarovalnice Triglav z vami že deset let

Avtomobilska asistenca Zavarovalnice Triglav letos stopa v drugo desetletje uspešnega delovanja. Od leta 2001 so z njo rešili že več kot 100.000 primerov in zavarovancem pomagali v najrazličnejših prometnih situacijah. Največji prednosti sta hitrost in zanesljivost.

 

Široka mreža več kot dvesto pooblaščenih serviserjev zagotavlja, da je pomoč na kraju v Sloveniji, kjer jo zavarovanci potrebujejo, povprečno že v 35 minutah od prejetega klica. V Evropi je mreža pooblaščenih serviserjev razpredena med več kot 80 izvajalci asistenčnih storitev, povprečni odzivni čas je vsega 45 minut.

 

Avtomobilska asistenca je na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan in vse leto. Z enim klicem na številko 080 2864 ali iz tujine +386 2222 2864 lahko zavarovanci hitro in uspešno rešijo zaplet z vozilom. Asistenco Zavarovalnice Triglav zavarovanci največkrat pokličejo, ko jim poči pnevmatika, ko ne morejo zagnati motorja svojega vozila, ko je treba odpeljati nevozno vozilo, ki je bilo težje poškodovano v prometni nesreči, dostaviti nadomestne dele v tujino, ko v rezervoarju zmanjka goriva ali ko ključi pomotoma ostanejo zaklenjeni v avtomobilu.


Izkušnje Triglavovih zavarovancev z asistenco so odlične. "Decembra lani sem šla na službeno pot in malo pred Dunajem se je pokvaril avto. Poklicala sem asistenco in bila prijetno presenečena nad prijaznostjo in hitro odzivnostjo. V kratkem času so mi pripeljali nadomestno vozilo, moje pa odpeljali na servis in mi s tem omogočili nemoteno nadaljevanje službene poti," je le ena od zgodb zadovoljnih strank.

 

Poskrbite, da boste pri zavarovanju vašega avtomobila sklenili tudi zavarovanje avtomobilske asistence in se brezskrbno odpravite na pot.


Galerija: