Novice

Koncept Mazda MINAGI s tehnologijo SKYACTIV in oblikovanjem KODO

Mazda Motor Corporation bo med novinarskimi dnevi letošnjega marčevskega  mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi premierno predstavila koncept novega kompaktnega športnega terenskega avtomobila po imenu MINAGI. Konceptno vozilo Mazda MINAGI je zasnovano v Mazdinem novem oblikovalskem jeziku KODO ('duša gibanja') in vključuje inovativno Mazdino tehnologijo SKYACTIV. Vznemirljivi koncept MINAGI predstavlja predhodnika Mazdine nove generacije produktov in simbolizira evolucijo Mazdine znamke.

Mazdin kompaktni športni terenski avtomobil odlikuje Mazdina napredna tehnologija SKYACTIV, ki predstavlja ravnovesje med užitkom v vožnji in ima edinstvene okoljevarstvene in varnostne lastnosti. Novi oblikovalski jezik KODO izraža gibanje in vitalnost. MINAGI je opremljen z agregatom, menjalnikom, karoserijo in podvozjem nove generacije SKYACTIV ter ob nižji masi vozila nudi izjemno varnostno tehnologijo.

Mazdin razstavni prostor na ženevskem avtomobilskem salonu bo nudil tudi vpogled v Mazdino novo tehnologijo SKYACTIV in Mazdin novi konceptni avtomobil SHINARI, ki pooseblja novi oblikovalski jezik KODO.

Novinarski dnevi na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi bodo 1. in 2. marca, med 3. in 13. marcem pa bodo avtomobilske novosti na ogled javnosti.


Galerija: