Novice

Fordov trgovec leta 2010

V letu 2010 je družba Summit motors Ljubljana ponovno izbirala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Slovesna predaja simbolne plakete je letos potekala v salonu Avtomarket Rebernik. Uspešnost trgovca se je merila na področju prodaje vozil in poprodaje.

 

Že petič zapored si je v letu 2010 to priznanje prislužil Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d.o.o. iz Brezna, ki zelo uspešno pokriva Koroško regijo. Svoje temelje je podjetje Avtomarket Rebernik d.o.o. postavilo pred 19 leti. Avtomarket Rebernik d.o.o. je v letu 2010 ponovno izboljšal nadpovprečni tržni delež, ki znaša 15,7 % za blagovno znamko Ford na svojem prodajnem področju.

 

? Že petič zaporedoma je šla nagrada ?Trgovec leta? v roke Avtomarket Rebernik. Izjemni rezultati pri zadovoljstvu strank in prodaji vozil so zasluga celotnega kolektiva našega pooblaščenega trgovca in serviserja iz Brezna v občini Radlje ob Dravi, zato smo slavnostno predajo obeležja tokrat opravili na Koroškem. Dobro uigrana ekipa družinskega podjetja Avtomarket Rebernik je na priznanje ponosna. Hkrati pa se zavedajo, da se izboljšave in razvojni projekti med najbolj prodornimi in najuspešnejšimi nikdar ne končajo,? je na podelitvi dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

 

Peter Rebernik, direktor Avtomarket Rebernik pa je povzel: ?Osvojeno priznanje je odlična spodbuda za še boljše delo v prihodnosti. Na peto zaporedno osvojeno priznanje smo izredno ponosni, saj je dokaz, da smo na pravi poti k še boljšim prodajnim uspehom. Verjamem, da bo zadovoljstvo naših strank v prihodnosti še večje.?

 

Avtomarket Rebernik zagotavlja svojim strankam najvišjo kakovost na področju avtomobilskih storitev saj svoje poslovne storitve nenehno širi in dopolnjuje.

Galerija: