Novice

VOVLO NAJBOLJŠI NA AVTOMOBILSKEM SEJMU 2011 V ŽENEVI

Nagrada Ustvarjalnost 2011 (Creativity Award 2011) je bila podeljena podjetjema Volvo Car Corporation in Volvo Cars Switzerland za letošnjo najboljšo predstavo na Avtomobilskem sejmu v Ženevi. To je bila dosledna predstava, ki je bila nadvse privlačna za žirijo, saj je odražala blagovno znamko in njene vrednote na odličen način.

 

Razlogi žirije, da je izbrala Volvo kot številko 1, so bili naslednji:

Kontekst: izbira lesenih tal ustvarja ekskluziven občutek in daje vsemogoč vtis. Popolnoma simbolizira skandinavski dizajn ? občutek sproščenosti in premišljenosti.

 

Tehnologija: integracija glavnih treh zaslonov, ki so vidni iz vseh zornih kotov v razstavni dvorani in tudi v povezovalni sobi, je popolna. Zaščiten prostor omogoča obiskovalcu uporabiti in izkusiti nove tehnologije na inteligenten način.

 

Inovacija: vrhunska znamka ? V60 Plug-in Hybrid ? je na odru odlično prikazan. Ostali modeli so optimalno razstavljeni in lahko dostopni tako obiskovalcem kot tistim, ki predstavljajo avtomobile.

 

?Zelo smo veseli in počaščeni, da smo prvič prejeli Nagrado Ustvarjalnosti tukaj v Ženevi. Čestitke vsem, ki so delali na razvoju koncepta in tistim, ki so ga postavili. To izjemno priznanje gre vsem njim,? pravi Anouk Poelman, predsednik Volvo Cars Switzerland.

 

V zaključku žirija navaja, da čeprav je bil nameščen v sredino dvorane, je Volvo priložnost  uspešno izkoristil. Transparentnost in odprtost razlikujeta Volvo od konkurentov.  Preostala dva nominiranca sta bila še Smart in BMW.


Galerija: