Novice

Volvo V50 Polar Edition: vsestranski Volvo karavan zdaj po znatno ugodnejši ceni


Ljubitelji vsestranskega Volvo karavana V50 lahko zdaj uživajo v posebni seriji tega modela, imenovani ?Polar Edition?, in ob tem privarčujejo celo 4.500 evrov! Volvo je z atraktivno ponudbo počakal prav na prve pomladne dni in ?stopil? ceno svojega karavana na izredno ugodnih 20.500 evrov.

Samo Volvo se zna posloviti od zime v velikem slogu! Prav v teh dneh je švedski proizvajalec avtomobilov lansiral posebno serijo svojega vsestranskega karavana V50 Polar Edition in njegovo ceno ?stopil? za celih 4.500 evrov. To je sijajna priložnost za vse tiste, ki si želijo imeti sodoben, prostoren in udoben družinski karavan, opremljen z vrhunskimi Volvo varnostnimi sistemi.

Ta vsestranski Volvo karavan bo navdušil bodoče lastnike z elegantnim skandinavskim dizajnom ter izdatnim potniškim in prtljažnim prostorom, ki bo zadovoljil vse potrebe moderne družine. Vrhunski varnostni sistemi bodo dodatno poskrbeli, da se bo voznik lahko brez kakršne koli odvečne skrbi odpravil na vikend potep ali pa preprosto v nakupe. Ker je ta model ? kolikor je lep v mestu ? tudi iznajdljiv v naravi.

Ponudba V50 Polar Edition je zasnovana na modelu Volvo V50 z vgrajenim motorjem 1.6 D2 in opremo Kinetic. Akcija traja do konca leta ali do izteka zalog.

Vsi tisti, ki razmišljajo, kam bi se odpravili v teh sončnih dneh, naj se obvezno oglasijo v najbližjem Volvo salonu in vsekakor testirajo ta atraktivni Volvo karavan, katerega ceno so stopili prvi pomladni sončni žarki.


Galerija: