Novice

Končala se je prva sezona nagradne igre Naj tretje mnenje

S sklepno prireditvijo se je končala prva sezona nagradne igre Naj tretje mnenje. Naziv Naj tretje mnenje 2010 si je prislužil Luka Zadel iz Ljubljane. Luka Zadel je v seštevku treh kategorij osvojil 28 točk in tako za vsega eno točko prehitel Laro Štajdohar (27 točk), tretje mesto je pripadlo Borutu Golobu (24 točk). Letošnje leto je bilo na portalu www.caranduser.com oddanih 14.580 glasov in na družabnem omrežju Facebook podeljenih 211 ?všeč mi je?. Zmagovalec je za nagrado za mesec dni prejel novo Volkswagen Jetto, katere ključe sta mu izročila vodja prodaje pri Porsche Ljubljana, g. Sašo Bučan in urednik spletnega portala www.caranduser.com, Boštjan Horvat.

  

Kako je potekala nagradna igra Naj tretje mnenje 2010? Na spletnem portalu www.caranduser.com se je lahko vsaka polnoletna oseba z veljavnim vozniškim dovoljenjem B-kategorije prijavila na preživljanje 24 ur z njihovim izbranim vozilom in napisala svoje podoživetje (test). V sklopu desetih mesečnih glasovanj so se najboljši uvrstili v finale, kjer so dobili na uporabo novo Jetto za tri oziroma štiri dni in še enkrat strnili svoje občutke. Izbor je potekal v treh kategorijah. Glasovanje na spletnem portalu www.caranduser.com, družabnem omrežju Facebook, svoj kamenček v mozaik pa so pristavili vsi tisti tekmovalci nagradne igre Naj tretje mnenje 2010, ki se niso uspeli uvrstiti v finale. Seštevek vseh treh kategorij je na koncu dal skupnega zmagovalca. Kot že rečeno je zmagovalec prejel v mesečno uporabo novo Jetto, ki so jo podarili pri Porsche Ljubljana, d. o. o..

  

Druga sezona Naj tretje mnenje (2011) je že v polnem zagonu in vsi željni drugačnega podoživetja z vozilom vljudno vabljeni k prijavi na testno vožnjo.


Galerija: