Novice

CITROËN DS4: PRIVZETA RAZLIKA

Eno leto po uspešnem lansiranju vozila CITROËN DS3 in njegovem "ANTI-RETRO" oglaševanju, CITROËN ponuja za DS4 oglaševalsko akcijo, ki tako kot sam avtomobil spreminja ustaljene norme. Ta pripisuje avtomobil CITROËN DS4 tistim, ki zavračajo kompromise, tistim, ki znajo reči ne ?

 

CITROËN DS4 je avtomobil, ki spreminja ustaljene norme zlasti s svojo neobičajno obliko: to je nova karoserijska različica privzdignjenega 4-vratnega kupeja, ki je namenjena strankam, ki zavračajo kompromise.

Stranke, ki uživajo v dinamičnosti kupeja in se niso pripravljene odpovedati uporabnim funkcijam, ki jih ponuja limuzinska različica: na primer razpolaganje s 5 udobnimi sedeži, olajšan dostop do prednjih in zadnjih sedežev ali razpolaganje z velikim prtljažnim prostorom. To so tudi stranke, ki želijo voziti drugače ter obvladati cesto kot v športnem terencu.

Ob upoštevanju te filozofije je znamka CITROËN skupaj z agencijo H ustvarila reklamni spot, v katerem CITROËN DS4 razkriva svoj značaj: svojemu lastniku omogoča, da se otrese ustaljenih norm, ki veljajo za avtomobile, da je edinstven in še posebej, da ga prevzame. Z eno besedo, Anti avtomobil "Yes man".

 

Oglaševalska kampanja za CITROËN DS4 se je začela 17. maja na spletni strani: www.ds4.citroen.com in na Facebookovi strani CITROËN France. Od 25. do 27. maja se bo kampanja nadaljevala na televiziji in na spletu s kratkim filmom "Dojenček" za vzbujanje zanimanja, v katerem dojenček trdovratno vztraja in z odkritim veseljem vsemu reče "ne".

Druga faza oglaševalske kampanje se bo nadaljevala na televiziji s filmom z osupljivo grafiko režiserja Toma Khana, grafiko, ki bo povzeta od sredine junija  dalje tudi pri oglaševanju v tisku in na plakatih.

 

CITROËN DS4 prihaja konec maja v prodajne salone znamke Citroën. Ta druga stvaritev linije DS je s ponudbo neobičajnih stilskih in oblikovnih rešitev, ki vzbujajo emocije in prefinjenost, popolnoma v skladu s filozofijo te nove linije proizvodov.


Galerija: