Novice

VOZILI CITROËN DS4 IN C4 JE REVIJA AUTO BILD NAGRADILA Z NAGRADO ZA NAJBOLJŠI DI

Po osvojitvi naslova za 'Najlepši avto leta' na mednarodnem avtomobilskem festivalu, je CITROËN DS4 v svoji kategoriji osvojil še nagrado za najlepši dizajn v letu 2011, ki so mu jo podelili bralci nemške revije Auto Bild in njenih partnerskih izdaj po Evropi. CITROËN DS4 je osvojil tudi 3. mesto na izboru "Najboljši med najboljšimi", takoj za voziloma Mercedes Benz SLK in BMW serije 6.

 

Kot vsako leto, je revija Auto Bild, v sodelovanju s svojimi 26 evropskimi partnerskimi izdajami revije podelila nagrado za najboljši dizajn. Pri tem so morali bralci izbirati svoje najljubše modele v petih kategorijah: Mestna in kompaktna vozila, Kupeji in kabrioleti, Cestni avtomobili in karavani, 4x4 in enoprostorci ter nazadnje še Konceptna vozila. Toda pri glasovanju velja eno samo merilo: mora jih navdušiti.

 

Med 116 kandidati je CITROËN DS4 osvojil prvo nagrado v kategoriji 'Mestnih in kompaktnih vozil', takoj za njim pa se je uvrstil CITROËN C4. Lepa naslova, ki znova nagrajujeta inovativnost in ustvarjalnost, ki sta značilni za znamko. CITROËN DS4 je osvojil zmagovalne stopničke tudi v izboru 'Najboljši med najboljšimi', takoj za vozilom Mercedes Benz SLK in BMW serije 6. To tretje mesto je dokaz, da pogum pogosto zbuja hrepenenje.


Galerija: