Avtoakustika

Multimedijski iPhone nosilec za v avto


Prostoročno telefoniranje - brskanjte po telefonskem imeniku varno in enostavno, opravite prostoročni klic z uporabo avtomobilskih zvočnikov in vgrajenega mikrofona v Dension nosilcu.

Glasba preko zvočnikov- poslušajte glasbo iz iPhona, navodila za navigacijo, internetni radio ter ostale aplikacije preko vgrajenih zvočnikov v avtu. Audio povezava je enostavna, preko AUX vhoda ali FM frekvence.

*Namestitev na vetrobranskem steklu ali armaturni plošči* ? vstavite in odstranite iPhone 4, 3G ali 3GS z eno roko v avtu. Vmesnik je mogoče namestiti na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo; vertikalno in horizontalno. Rotiranje je mogoče z obračanjem, tudi med vožnjo.

iPhone polnjenje ? vaš iPhone se polni preko 12V cigaretnega vtiča

Brezplačna aplikacija - vožnja z uporabo Car Dock Mode App na vašem iPhone telefonu zagotavlja varno, udobno in vozniku prijazno upravljanje. Brezplačna aplikacija omogoča predvajanje glasbe, opravljanje klicev in navigacijo v avtu enostavno in varno. Premium verzija aplikacije pa dodatno omogoča še iskanje avta in internetni radio.

Dension nosilec za iPhone je posebej *zasnovan nosilec samo za iPhone*, ki vam skupaj z Car Dock aplikacijo (na voljo v iTunes) omogoča največ kar iPhone ponuja v avtu. Dension Car Dock nosilec iz vašega iPhone telefona naredi v avtu središče za vso komunikacijo in zabavo.

Velike ikone in črke v aplikaciji poskrbijo za najboj*enostavno upravljanje v avtu*.

Dension Car Dock nosilec za iPhone je kompatibilen z:

    * iPhone 4, 3GS, 3G,
    * Vsakim vozilom z 12V cigaretnim vtičem,
    * Nosilec je lahko priključen preko AUX vhoda ali pa deluje kot FM transmiter.

Več info na: Dension multimedijski nosilec za v avto
<http://www.mp3avto.si/vmesniki/dension-iphone-nosilec-za-v-avto>


Galerija: