Novice

CITROËN MULTICITY:NOVA STORITEV IZKLJUČNO NA ELEKTRIKO

S ponudbo najema mestnega vozila CITROËN C-ZERO je znamka Citroën obogatila svojo ponudbo CITROËN MULTICITY. Odslej lahko z nekaj kliki ? naww.multicity.citroen.fr in na aplikaciji CALL CAR* - ali z enostavnim telefonskim klicem** za pol dneva in od 35 evrov dalje doživite 100 % električno izkušnjo.

Vedno bolj obiskan portal CITROËN MULTICITY s številom obiskovalcev v nenehnem porastu, je dokaz, da blagovna znamka nudi praktične rešitve, prilagojene potrebam današnjih potrošnikov. Tri mesece po uvedbi storitve je zabeležila že več kot 4000 strank in v maju več kot 200.000 obiskovalcev.

Kot prva avtomobilska znamka, ki je ponudila storitev za olajšanje potovanj in vključuje vse vrste prevoza, CITROËN nadaljuje svojo strategijo prehitevanja z dopolnitvijo svoje ponudbe CITROËN MULTICITY.

Danes ponudba vključuje tudi najem vozila CITROËN C-ZERO. Štirisedežni mestni avtomobil s 4 vrati, na izključno električni pogon, z možnostjo ponovnega polnjenja na običajni vtičnici in avtonomijo do 150 km. Tako ponuja znamka Citroën v sodelovanju z družbo National/Citer edinstveno 100 % ekološko doživetje.

Če danes CITROËN C-ZERO lahko najamemo pri šestih agencijah v pariški regiji - Porte Maillot, železniške postaje: gare Montparnasse, gare de Lyon, gare du Nord, letališče Orly, Nanterre - bo to postopoma možno tudi v ostalih velikih francoskih mestih. Poldnevna vožnja z vozilom na električni pogon je odslej možna za ceno od 35 ? dalje.Ta nova ponudba ponovno kaže Citroënovo željo po demokratizaciji novih tehnologij pri čim večjem številu ljudi.

CITROËN MULTICITY omogoča pripravo potovanj z nekaj kliki na spletnem portalu

www.multicity.citroen.fr. Ta vsem dostopna ponudba vključuje zlasti:

- modul za izračun poti 'od vrat do vrat', ki pomaga poiskati najboljše možne kombinacije za izvedbo potovanja. S pomočjo inovativnega in zmogljivega iskalnika, ki kombinira vse načine razpoložljivega prevoza, kot tudi druge različne alternativne rešitve, pri čemer so upoštevani tako hoja kot izposoja kolesa, javni prevoz z vlakom, letalom ali ladjo.

- turistični portal, kjer lahko rezervirate nastanitev za konec tedna ali svoj dopust ali samo hotelsko sobo.

- okence, pri katerem lahko kupite letalske ali železniške vozovnice ali najamete avtomobil.

- prostor namenjen lastnikom vozil CITROËN, da bi jim s paleto izdelkov in namenskih storitev olajšali uporabo njihovih avtomobilov.

* za iPhone? se lahko prenese s spletnega mesta App Store, za pametni telefon (smartphone) pa z naslova

http://www.m.callcar.citroen.fr/


Galerija: