Novice

DS 3 v 100.000 kosih

CITROËN DS3 je pravkar presegel simbolično številko 100.000 naročil.  V potrditev tega prodajnega uspeha blagovna znamka še naprej preseneča s ponudbo modela s streho v novem barvnem odtenku roza fuksija in z novo tematiko okrasnih nalepk "Flower". 


CITROËN DS3 se kaže v različnih podobah in ustreza vsem tistim, ki iščejo neobičajno zgradbo in stil, senzacionalnost in prefinjenost.  Od začetka prodaje marca 2010 je z več kot 100.000 prodanimi vozili, od katerih je skoraj ena tretjina izvedenk z najvišjo stopnjo opremljenosti, vzbudil pravo navdušenje. In da bi ta dosežek proslavil v barvah, razkriva nove barvne odtenke in vedno bolj izvirne in inovativne okrasne nalepke. 
Po pred kratkim ponujenem novem barvnem odtenku karoserije v rjavi barvi Hickory, CITROËN DS3 ponuja še nov barvni odtenek strehe v barvi roza fuksija, ki je na voljo na vseh možnih prilagodljivih delih: ohišja zunanjih ogledal, pokrovčki  kolesnih vijakov, letev armaturne plošče in ročaj prestavne ročice. Na voljo so tudi okrasne nalepke z novo tematiko: nežna, lahkotna in prefinjena okrasna nalepka Flower ponuja nenavaden učinek, ki je hkrati mat in biserno lesketajoč.


Galerija: