Novice

BMW se vrača v Hollywood s filmom MISIJA: NEMOGOČE ? Protokol duh

Vrnitev v Hollywood. BMW ponosno napoveduje, da bo glavni avtomobilski partner v filmu družbe Paramount Pictures ?Misija: Nemogoče - Protokol duh? (?Mission: Impossible - Ghost Protocol?).

 

Glavni poudarek je na visoki zmogljivosti z manj emisijami: eden izmed avtomobilov, pripravljen za naslednji filmToma Cruisa, je konceptno vozilo BMW Vision EfficientDynamic. Za to vozilo velja prepričanje, da ima najbolj napredno tehnologijo in najbolj dovršen dizajn med vsemi trenutnimi električnimi konceptnimi vozili na svetu. V nekaj letih bo na trg lansiran novi BMW i8, katerega navdih so ustvarjalci črpali prav iz konceptnega vozila BMW Vision Efficient Dynamics.

?Navdušeni smo, ker bomo zopet sodelovali v novi holivudski uspešnici,? je dejal Ian Robertson, član uprave BMW AG za prodajo in marketing. ?BMW Group je vodilni v razvoju avtomobilov za prihodnost s poudarkom na trajnostnem razvoju. Odličen primer je prav konceptno vozilo BMW Vision EfficientDynamics, ki bo predstavljeno v filmu. S svojim futurističnim dizajnom in ogromnimi steklenimi površinami ponuja vozilo fascinanten pogled v prihodnost užitka v vožnji ? v kombinaciji z največjo učinkovitostjo. S tehnologijo BMW ConnectedDrive je idealno vozilo za Ethana Hunta, da prelisiči zasledovalce po ozkih ulicah polnih prometa.?

 

?Izjemno smo hvaležni BMW za vso podporo našim filmskim ustvarjalcem in producentom v času snemanja filma na različnih lokacijah po vsem svetu? je poudarila LeeAnne Stables, izvršna podpredsednica Worldwide Marketing Partnerships pri Paramount Pictures.

 

Že več kot 35 letna tradicija sodelovanja z vozili pri vrhunskih filmskih projektih, televizijskih produkcijah in podobno je za dolgoročno utrjevanje ugleda in produktne komunikacije pomembna marketinška dejavnost BMW Group.

 

?Misija: Nemogoče ? Protokol duh?, v režiji Brada Birda, bo premierno predstavljena sredi decembra 2011.

Galerija: