Novice

OTVORITEV NOVEGA SALONA VOZIL CITROËN V LJUBLJANI IN PRENOVA SALONA V MENGŠU

Podjetje Avtotehna VIS d.o.o. je na Celovški cesti 228 v Ljubljani odprlo nov prodajno servisni center za vozila Citroën, ki obsega 1500 m? uporabnih površin. Gradnja novega prodajnega salona in mehansko ter kleparsko-ličarske delavnice je bila izvedena po najnovejših Citroënovih standardih.

 

Podjetje Avtotehna VIS d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Opel. V letošnjem letu pa so v svojo ponudbo dodali še ugledno francosko znamko Citroën, s katero so postali pooblaščeni prodajalec in serviser. Zraven prodaje vozil in originalnih rezervnih delov ter servisiranja vozil v podjetju nudijo še pester izbor rabljenih vozil, razpolagajo pa tudi z moderno avtopralnico, možno pa je opraviti tudi tehnične preglede.

 

Dostopnost lokacije, strokovno osebje, kakovostne prodajne in servisne storitve zagotavljajo celovito zadovoljevanje potreb kupcev in omogočajo doseganje dobrih prodajnih rezultatov

 

Na drugem koncu Ljubljane, v Mengšu na Slovenski cesti 66 pa je podjetje Avto Detr d.o.o. odprlo popolnoma prenovljen salon vozil in servis za znamko Citroën, ki sedaj obsega 450 m?. Tudi ta temeljita prenova prodajno servisnega centra je bila izvedena po zadnjih najnovejših standardih Citroëna. Podjetje Avto Detr d.o.o. je uspešno družinsko podjetje z osmimi zaposlenimi. Ustanovljeno je bilo leta 1990, s Citroënom pa sodelujejo že od leta 2004. Poleg prodajnega salona vozil in mehanične ter kleparsko-ličarske dejavnosti se tu nahaja še zbirno mesto za izrabljena motorna vozila.

 

Širitev in prenova prodajno ? servisne mreže Citroën omogočata še kakovostnejše  storitve, ki so temelj za doseganje odličnih storitev in večjega zadovoljstva kupcev. S tema dvema prodajnima mestoma se je začela prenova podobe blagovne znamke Citroën, ki je v skladu z današnjim časom in je prilagojena zahtevam strank. Prizadevamo si ponuditi storitve in ugodnosti po meri naših sedanjih in bodočih strank.


Galerija: