Novice

Svet rabljenih vozil SRV.si

Svet rabljenih vozil (v nadaljevanju SRV), je prva spletna stran v Sloveniji, ki je namenjena obveščanju širše javnosti o trgu rabljenih vozil in svetovanju pri nakupu. Na internentem naslovu www.srv.si lahko bralci dnevno prebirajo sveže novice o trgu rabljenih vozil, gibanju cen na večjih evropskih trgih in izsledke raziskav priznanih mednarodnih inštitucij s tega področja. Za bralce najpomembnejši bo zagotovo del, ki je namenjen podajanju strokovnih ocen modelov, ki jih člani uredništva oblikujejo s pomočjo prej omenjenih inštitucij in na podlagi zgodovine okvar in vpoklicev ponudijo celostno oceno glede zanesljivosti vozila in glede primernosti posameznih motornih in opremskih različic pri nekem modelu. Bralci lahko te ocene prebirajo kronološko, lahko pa v obširni bazi ocene preglejujejo tudi po znamkah in jih med seboj primerjajo. Pomemben del ocen pa predstavlja tudi tabela desetih najbolj razširjenih rezervnih delov, s čimer dobi uporabnik dobro predstavo o višini stroškov rezervnih delov za določen model avtomobila.

Člani uredništva SRV bodo pripravljali tudi zanimive primerjave modelov, ki so zaradi dostopnosti ali česa drugega zanimivi za nakup. Pomemben del bodo predstavljajo tudi komentarji bralcev, ki lahko svoje izkušnje pod ocenami delijo z ostalimi.

Internetno stran www.srv.si so pri medijski agenciji REPUBLIKA? in UrbaniMediji razvili zato, ker so mnenja da na slovenskem medijskem prostoru obstaja velika vrzel glede tovrstnih vsebin, še posebej zaradi dejstva, ker trg rabljenih vozil po prodaji močno presega trg novih osebnih vozil pri nas.

 


Galerija: