Novice

NISSAN JE PREDSTAVIL GLOBALNO APLIKACIJO ZA iPHONE

Nissan Motor Co., Ltd. je predstavil Nissan Global App za iPhone, univerzalno aplikacijo, ki č razpošiljanje Nissanovih novic, informacij o zgodovini Nissana in vsebin o njegovih najnovejših tehnologijah po vsem svetu. Aplikacijo, ki prinaša Nissanov svet na iPhone, je č čti z iTunes© App Store.

 

Nissan Global App za Apple iPad, ki je na voljo od oktobra 2011 dalje, je hitro postala priljubljena zaradi  uporabniku prijaznega vmesnika in bogate vsebine – pridobljene z čih naslovov – na voljo na enotni platformi. Kče člnosti te iPhone/iPod aplikacije sta zasnova in vsebina zaslona, ki optimizira in lajša pregledovanje na manjših napravah.

 

Nissanova ekskluzivna kampanja Global app za iPhone

 

Nissan je 7. novembra predstavil prenovljeni Nissan GT-R. V želji, da bi izpostavil to sorazmerno zgodnjo predstavitev bo Nissan global app ponudil ekskluzivno vsebino o Nissan GT-R. Za iPad in iPhone uporabnike, ki so na naprave že čli Nissanovo najnovejšo aplikacijo, je tako sedaj čl ?as, da uporabijo ta apps in raziš?ejo Nissanov svet.

 

Skladno z razvojem digitalnega sveta bo Nissan nadaljeval z čnjem na č se komunikacijske tehnologije in distribuiral informacije, ki čjo digitalne entuziaste ter z njimi čl ozaveš?enost in zanimanje za Nissan; tako kot to že č č platforma Nissan Global App za iPad, na kateri lahko obiskovalci raziš?ejo manj znane podrobnosti o bistvu Nissana in kaj ga dela tako posebnega.

 

Trenutno je v fazi razvoja še verzija aplikacije za Android.

 

*iTunes Store

App Store, spletna trgovina, povezana z iTunes, ponuja programsko opremo, ki jo razvija Apple. Vsebuje vsebine, kot so glasba, videi in igre. Z App Store na iTunes je č pridobiti in čti aplikacije za iPhone, iPod touch in iPad. Na voljo so tudi številne če aplikacije.

 

*iPad, iPod touch, iPhone in iTunes so zaš?itene blagovne znamke Apple Inc.


Galerija: